Conflict între doi vecini în municipiul Bacău

In ziua de 07.08 a.c., în jurul orei 20.30, în urma unui apel telefonic, dispeceratul unităţii, a sesizat o patrulă de jandarmerie din cadrul I.J.J. Bacău care executa acţiuni specifice de menţinere a ordinii publice în municipiul Bacău, să se deplaseze la o adresă unde are loc un conflict între doi vecini.

Jandarmii care au ajuns la adresa indicată, au constatat că se confirmă cele sesizate şi l-au identificat imediat pe C. Gheorghiţă, de 43 ani, care a spart cu pietre geamurile de la apartamentul numitei L. Elena, de 72 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Bacău.

Din primele cercetări s-a constatat că în ziua de 07.08.2011, în jurul orei 20.30, pe fondul unui conflict mai vechi, între cei doi vecini de bloc, bărbatul a început să spargă geamurile apartamentului unde locuia L. Elena.

În urma celor constatate, persoanei respective i s-a întocmit actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunii de distrugere.

După stabilirea valorii prejudiciului cauzat, partea vătămată urmează să se constituie parte civilă, iar dosarul în cauză întocmit de către jandarmi urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.