Concursul de titularizare în învăţământul preuniversitar

Din județul Bacău, au fost evaluate lucrările a 831 de candidaţi, 5 lucrări fiind anulate. 396 de candidaţi au obţinut note între 7 şi 10, iar 269 de candidaţi, note între 5 şi 7. 5 candidaţi au obţinut nota 10. 166 de participanţi au obţinut note sub 5. Rata de promovare (cel puţin nota 5) înregistrată la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, din data de 30 iulie, înainte de soluţionarea contestaţiilor, este de 79,55%.
Contestaţiile se depun în perioada 5-6 august la sediul Inspectoratului Scolar al Judeţului Bacău  (astăzi, 5 august, imediat după afişarea rezultatelor, până la ora 21.00, respectiv mâine, 6 august, între orele 8.00 şi 15.00). Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.         

  Etapa I de repartizare va fi în perioada 9 – 12 august 2013, astfel:

– repartizarea în şedinţă publică, la nivelul centrului de concurs/unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin media de repartizare 7,00 (şapte) la concursul din 2013, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

– repartizarea, în şedinţă publică, a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă sau în alte centre de concurs în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Etapa a II-a de repartizare se va desfășura în data de 14 august 2013, când vor fi repartizați în şedinţă publică, la nivelul centrului de concurs/unitate de învăţământ, candidaţii care au obţinut cel puţin media 5,00 (cinci) la concursul din sesiunea 2013, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante/rezervate publicate în vederea angajării pe perioadă determinată.

Repartizarea candidaţilor pe perioadă determinată în şedinţe publice la nivelul inspectoratului şcolar se va realiza în perioada 27-29 august 2013.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.