TURNEUL „CA PE VREMURI” AL TRUPEI VUNK AJUNGE IN BACAU

Vineri, 29 octombrie, trupa Vunk ajunge in Bacau, in cadrul turneului national „Ca pe vremuri”, ce are ca scop promovarea noului album cu acelasi nume!

Pana la finalul turneului, din cluburile unde vor avea loc concertele, fanii pot cumpara albumul dar si tricouri personalizate cu versuri celebre ale pieselor semnate Vunk, dupa care materialul discografic va fi scos pe piata, putand fi gasit in magazinele de specialitate si in benzinarii.

Turneul national marcheaza o etapa importanta in revenirea pe piata a trupei, promovand primul album lansat in ultimii 6 ani. Pe langa multe piese noi, „Ca pe vremuri” va include si bine cunoscutele single-uri „La orice ora”, „Dau alarma!” si „Artificii pe tavan”.

Publicul din Bacau ii poate vedea pe baietii de la VUNK, pe 29 octombrie in The Stage Pub incepand cu ora 21:30.

„Asteptam turneul asta de aproape doi ani, pentru noi este cel mai important de pana acum. Eu, personal, abia astept sa suim lumea pe mese in cluburile in care o sa mergem si sa cantam cu fanii nostri si piesele noi de pe album, dar si toate hiturile noastre atunci cand eram Vank. Nu este doar un simplu concert, ci un spectacol intreg, pentru ca o sa folosim si proiectii vizuale si video special gandite pentru fiecare locatie in parte, iar in unele orase vom avea si invitati care, bineinteles, sunt surpriza!” a declarat Cornel Ilie.

Solistul trupei va avea un blog pe www.bestmusic.ro, unde va posta, pe tot timpul turneului, intamplari si impresii dupa fiecare concert.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.