Concert Costel Busuioc la Bacau

VreauBilet.ro si The Agent.ro a pregatit un turneu special in luna celei mai frumoase sarbatori a anului, in interpretarea solistului Costel Busuioc, supranumit „Pavarotti din Carpati”. La Bacau concertul lui Costel Busuioc va avea loc pe data de 11 decembrie.

Sub numele “Acasa de Craciun”, turneul se va desfasura in luna decembrie si va cuprinde 13 concerte, iar repertoriul va fi compus din colinde specifice perioadei de iarna, cat si arii celebre de opera, interpretate alaturi de soprana Diana Tugui.

Atmosfera magica va fi completata de orchestra aflata sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, care il va acompania pe Costel Busuioc pe parcursul fiecarui concert.

Turneul va avea loc in cele mai importante orase din tara, dupa cum urmeaza: Constanta (8.12), Galati (9.12), Iasi (10.12), Bacau (11.12), Suceava (12.12), Oradea (14.12), Timisoara (15.12), Arad (16.12), Alba (17.12), Brasov (18.12), Ploiesti (20.12), Cluj Napoca (21.12) si Bucuresti ( 23.12).

In Bucuresti, concertul va avea loc exact inainte de Ajun, mai exact pe data de 23 decembrie, la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00, iar biletele pentru acesta vor putea fi achizitionate prin intermediul site-ului www.vreaubilet.ro sau la casele de bilete la preturi cuprinse intre 60 si 200 RON, in functie de categoria de loc.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

5 comentarii la „Concert Costel Busuioc la Bacau

 • duminică, 02-11-08 la 16:11
  Permalink

  o parere buna ff buna am sa iau bilet si eu

  Răspunde
 • sâmbătă, 22-11-08 la 12:51
  Permalink

  foarte tare o sa incerc sa vin!!!

  Răspunde
 • vineri, 28-11-08 la 15:32
  Permalink

  Daca familia mea e compusa din 4 persoane m-am ruinat. E dureros ca cei cu mai putini bani nu au acces la cultura. Cei cu bani nu se duc, lor le plac manelele, iar daca merg , o fac doar din snobism, se intorc acasa la fel de prosti. Se pare ca Busuioc a uitat de unde a plecat, ca , poate mai sunt oameni destepti si cu un fin simt artistic care, din motive financiare nu-si permit sa plateasca biletele la spectacole.

  Răspunde
 • vineri, 05-12-08 la 15:44
  Permalink

  Mie mi se pare normal pretul biletelor. In toata lumea asta, ca sa vezi un concert, trebuie sa platesti. E unul din motivele pentru care artistii straini sunt foarte bogati.
  In plus, Busuioc are un contract cu o foarte mare casa de productii. Asa ca nu face el concertele de capul sau. Si chiar nu pare a fi uitat de unde a plecat. Problema e ca ne-am obisnuit noi cu acele concerte in aer liber, pe care le platesc oficialitatile, dar tot din banii nostri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.