Circulația se desfășoară în condiții normale în județul Bacău

Urmare a ninsorilor abundente, în judeţul Bacău, la această oră, nu sunt drumuri blocate sau alte situații critice, dar se circulă în condiții de iarnă. Nu există blocaje pe drumurile județene, circulația este mai îngreunată doar pe DJ 252 Corbasca – Gherdana. În prezent se acționează pentru degajarea drumurilor cu 9 autospeciale cu răspânditor antiderapant și lamă, susțin reprezentanții Prefecturii Bacău.

Pe toate drumurile județene se circulă în condiții de iarnă pe un carosabil cu zăpada bătătorită.

„În municipiile, orașele și comunele județului nu au fost semnalate probleme deosebite, se acționează și astăzi la curățarea rețelelor stradale de zăpadă și la îmbunătățirea condițiilor de trafic în special în zonele urbane. În condițiile scăderii accentuate a temperaturii, funcționează în continuare cele 13 spații amenajate special pentru persoanele fără adăpost în municipiile și orașele județului, unde, în special pe timpul nopții, sunt asigurate condiții de cazare, hrană și asistență medicală”, au declarat reprezentaníi Prefecturii Bacău.

De asemenea, nu sunt semnalate probleme deosebite vizavi de furnizarea utilităților publice (apă, curent electric, gaz metan).

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.