Cipul si pasaportul biometric

Ideea este ca prin cip se distruge singurul lucru ce ne mai apropia de notiunea de libertate umana! Individul uman cu cip implantat devine o rotita in marele mecanism. Astfel el poate fi controlat si devine previzibil in cea mai mare parte.

Tocmai aceasta previzibilitate a grabit ciparea omului, marile companii si sisteme de informatii, putind apoi programa evolutia prin programe de calculator.
Ei, vor sti totul despre tine. Ce maninci, bei , iubesti, cumperi, studiezi, daca te droghezi, ucizi, gindesti…
Cipul final de implant va detine practic un pin de intrare in sursa internationala de date, depozitul gigant in care esti prelucrat de computere clipa de clipa, un emitator sofisticat, ce transmite tot ce rostesti, unde si cum te misti, va identifica mirosurile, sunetele, imaginile, temperaturile, reactiile trupului…
Dar cel mai periculos aspect al lumii cu cipuri ramine putinta manipularii prin:
1. generarea de frecvente si intensitati cauzatoare de stari bolnavicioase, de stres, in perioade de votare, examene, circulatie rutiera, sex, hranire…, in vederea eliminarii indivizilor din viata sociala si religioasa, de trimitere a vietii lor curente spre anumite zone de consum…
2. generarea de boli fizice, bacteriene, sau virale de catre curentii electrici generati de cipuri, la comanda, din consumul curentilor electrici din organism.
3. monitorizarea excesiva a vietii individuale si comunitare,
4. eliminarea indivizilor cu concepte ce tin de libertatea de a fi, de a gindi, misca si trai, crea…
5. se va ajunge la disparitia drepturilor de autor, prin cip se vor fura ideile, creatiile…
6. inocularea ideii ca nu poti exista decit in sistem.
7. cei ce controleaza informatiile cipurilor, vor detine puterea si averea lumii, pot manipula societatea dupa bunul plac…
8. nici o valoare umana nu va fi mai presus decit obligatia de a purta cipul.
9. Cifra 666 este simbolul prin care o anumita organizatie vine sa specifice ca detine controlul!
Ce beneficii avem in schimb?
-va descreste criminalitatea fizica, va creste insa criminalitatea sociala prin manipulare.
-partidele, guvernele, statele, vor fi monitorizate si manipulate prin coruptie la nivel inalt
-banii vor dispare
-bancile vor manipula munca in loc de bani. Se vor imbogati cei ce vor detine controlul pietelor si a fortei de munca.
-aurul isi va pierde valoarea.
-indivizii incomozi vor fi eliminati
-va apare verdictul de vinovat inainte de a fi comisa fapta!
-vom deveni sclavii sistemului
– cultura va deveni un surogat, artele o incertitudine,
-se vor crea centre de armament cu indivizi manipulabili,
– se vor face publicitate in biometric pentru anumite zone, produse, firme…
Omul va fi o masina.

Gheorghe Parascan

De cind ma stiu am incercat sa fac ceva pentru Bacau si Bacauani! Din nefericire peste 99 la suta din reusite au fost pe un fond de ignoranta a autoritatilor locale. Desi am luat numeroase premii in inventica, cercetare stiintifica si arta, avind expozitii in Statele Unite, reprezentind Romania si Israelul, la manifestarile dedicate Holocaustului, la Chicago si Washington, autoritatile bacauane, nu numai ca nu m-au sprijinit in nici un demers creator, dar nici macar nu imi permite sa particip la expozitiile de grup, sau individuale din Galeriile de arta locale! Ca si mine sunt multi bacauani, aruncati la cosul istoriei de niste autoritati ignorante si straine de visele si putintele bacauanilor.

2 comentarii la „Cipul si pasaportul biometric

 • duminică, 19-07-09 la 15:37
  Permalink

  microcipul nil va inplanta atunci cand sunt la apogeu ceia ce au randuit satanel cu lumea moderna de astazi care asteapta pe anticrist facatorul de pace (cel mincinos) ca zice Iisus hristos ca la vremea de apoi vor veni multi hristosi mincinosi si se cam vad .Sunt acei ce lupta pentru globalizare pentru Egumenism pentru unirea tuturor credintelor ca si cum ai lua niste mere stricate si le asezi langa cele bune va faceti griji cu cipul ca nul primiti mai bine sa ne rugam lui dumnezeu sa ne dea intelepciune sa vedem adevaratele minciuni .Stiati ca cei ce au murit de gripa porcina sunt acei ce siau facut vaccinul. La noi poate pune cipul in loc de vaccin e omorarea sufleteasca a cea mai ramas sfant pe pamant .Dupa samitul din toamna G20 se vrea sa se faca al 8 sinod egumenic parerea mea e inceputul sfarsitului practic vor sa rupa si Rusia din credinta cea adevarata care in perioada comunismului a dat cei mai multi martiri acum cu aceste mijloace marsave vor sa schimbe tot din bine in rau si au reusit .Speranta noastra nu e perduta vor veni in acele vremuri tulburi pentru noi SF. ILIE si ENOH dar si sf. AP. IOAN care vor lupta pentru adevar dar care trebe sa si primeasca moartea de la anticrist. O mica paranteza fac vedeti cate filme cu eroi se da nu numai pentru copi ci si pentru noi sa fie oarecum stirbita aceasta venire a celor 3 sfinti care au fost luati la cer dar de care nu sa vorbit prea des tocmai ca atunci cand vor veni sa treaca neobservat aceste fapte si noi sa ramanem in mincinile care se zic prin masmedia zi de zi .Ce ne ramane decat sa fim intelepti nu sa ridicam sabia ci sa fim intariti in credinta lupta noastra tre sa o dam cu trupul nostru cel patimas care ne trage in jos de la inparatia lui dumnezeu si sa ne lumineze Dumnezeu mintea pentru a nu primi aceste micro-cipuri Amin.

  Răspunde
 • vineri, 14-08-09 la 13:05
  Permalink

  Sunteti capul rau de tot!!! incuiati-va in casa si nu mai iesiti niciodata!! numai asa o sa fim in deplina siguranta (si noi si voi)!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.