Ciobani reținuți pentru produse petroliere furate

Pentru că afacerile cu lapte și brânză nu mai mergeau atât de bine, doi ciobani de 30 și 42 de ani s-au gândit să se reorienteze. Astfel, aceștia au furat din zona unde pășteau mioarele 1,5 tone de produs petrolier și componente de sondă.

Pe 17.05.2012, în jurul orei 15.00, polițiștii i-au depistat în flagrant pe Constantin G. şi Mihai C., de 30 de ani, ambii din Moineşti în timp ce transportau cu o căruță, pe strada Martir Cloşca din localitate, un şasiu de sondă şi două role geamblac.
Bunurile respective, în valoare de 1000 de lei, au fost sustrase din zona petrolieră Văsâieşti şi au fost predate părţii vătămate.

În urma extinderii cercetărilor faţă de Mihai C., poliţiştii au depistat la stâna deţinută de acesta şi fratele său Valentin C., de 42 de ani, mai multe bunuri, respectiv 1500 litri produs petrolier dar și alte recipiente care prezentau urme de produs petrolier.

Cei doi fraţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă  pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunere de arestare preventivă.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.