Cine o cunoaste?

O femeie in stare grava se afla internata la Spitalul Judetean. Identitatea ei este necunoscuta. Sectia 1 Politie Bacau a fost sesizata telefonic la data de 26.01.2009, în jurul orelor 17.30, de Spitalul Jud. Bacau- Sectia Urgente, despre faptul ca în jurul orelor 14.00, la aceasta unitate a fost adusa o persoana de sex feminin, de aproximativ 50-55 ani, a carei identitate nu este cunoscuta si care se afla într-o stare grava de sanatate.

În baza celor sesizate la Spitalului Judetean Bacau s-a deplasat o echipa operativa, care a constatat ca aspectele sesizate se confirma: la Sectia Terapie Intensiva se afla în coma o persoana de sex feminin, ce prezinta diagnosticul „accident vascular cerebral”, fara a prezenta urme vizibile de violenta la nivelul corpului. În urma investigatiilor efectuate s-a stabilit faptul ca în jurul orelor 13.49, lucratori din cadrul Serviciului de Ambulanta Bacau au fost sesizati cu privire la faptul ca pe Cal. Marasesti, în dreptul unui imobilul, se afla o persoana în stare de inconstienta. La fata locului s-a deplasat o ambulanta care a transportat persoana la Spitalul Judetean Bacau – Sectia Urgente.

A fost efectuata cercetarea la fata locului, unde a fost gasita persoana a carei identitate nu a putut fi stabilita pâna în prezent, neexistând suspiciuni cu privire la cauzele producerii afectiunilor cu care a fost diagnosticata.
În cauza sunt efectuate cercetari pentru stabilirea identitatii persoanei.

Cine poate da relatii cu privire la identitatea persoanei, este rugat sa contacteze Inspectoratul Judetean de Politie Bacau.

Sursa: Informatia Bacaului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.