Cinci școli de șoferi populare din Bacău

scoala de soferiDaca alte orase din tara se confrunta cu problema exclusivitatii unei singure scoli de soferi si modul in care aceasta abuzeaza de o astfel de pozitie, pentru viitorii soferi din Bacau variantele nu arata deloc rau in privinta numarului scolilor de soferi disponibile. Cu cat numarul de scoli de soferi este mai mare intr-o zona, cu atat competitia forteaza tarife mai bune si servicii mai calitative. Pentru persoanele care doresc sa obtina permisul de conducere in Bacau, oricare dintre urmatoarele 5 scoli de soferi populare poate fi optiunea potrivita in functie de criterii si preferinte personale.

Pe site-uri dedicate viitorilor soferi precum acesta se pune adesea accentul pe importanta selectarii scolii de soferi potrivite pentru a lua traseul din prima. Modul in care cursantul comunica cu instructorul are un impact puternic asupra ritmului in care viitorul sofer deprinde tehnicile necesare pentru a se descurca in trafic pe cont propriu.

Scoli de soferi populare din Bacau

Scoala de soferi Texmen

  • Adresa: Str Nicu Enea, nr 54, Bacau

Scoala de soferi Texmen se concentreaza pe pregatirea cursantilor in vederea obtinerii permisului auto pentru categoriile B, C, CE si D, iar de curand au fost adaugate si cursuri pentru categoria A1, motoscutere. Texmen este una dintre scolile cu cel mai mare procent de promovabilitate din Bacau datorita seriozitatii instructorilor si tehnicilor moderne de predare dupa care acestia se ghideaza. Parcul auto al scolii este recent reinnoit iar salile de cursuri sunt echipate la standarde europene. Taxa de scolarizare poate fi platita si in rate.

Scoala de soferi Smart Driving

  • Adresa: Str Pictor Th Aman, nr 14, ap 9, Bacau

Infiintata in 2006, scoala de soferi are peste 8 ani de experienta practica in domeniul pregatirii viitorilor soferi interesati de obtinerea carnetului pentru categoria B. Cursantii au optiunea de a alege intre masini pe diesel sau benzina pentru pregatire, iar programul de desfasurare a cursurilor este unul cat se poate de flexibil.

Scoala de soferi Liv-comal

  • Adresa: Bacau, str Logofat Tautu, nr 9, bloc 9, ap 1

Una dintre scolile de soferi populare in judetul Bacau Liv-Comal ofera cursuri pentru categoriile A-B-C-CE si D. Instructorii din cadrul scolii sunt instruiti in vederea pregatirii soferilor profesionisti, multi din absolventii scolii lucrand in cadrul unor importante societati comerciale din Judet. Scoala ofera posibilitatea de inscriere online direct de pe site-ul oficial si dispune de personal supercalificat ce se poate adapta clientilor in materie de program pentru a facilita desfasurarea cursurilor pe o perioada cat mai scurta, in vederea unei pregatiri intensive.

Scoala de soferi Provoiaj

  • Adresa: Str Razboieni, nr 8, et 1, Bacau

Infiintata in 2012, scoala de soferi Bacau Provoiaj se concentreaza pe categoriile A, A1 si B. Scoala se diferentiaza de alternative prin faptul ca pune la dispozitia viitorilor soferi automobile moderne dintr-un parc auto de ultima generatie. Echipa Provoiaj este o echipa tanara, puternica, ce nu se teme de provocari si care incearca sa vina pe piata cu un standard ridicat de profesionalism si seriozitate in pregatirea cursantilor astfel incat succesul acestora la examenul pentru obtinerea permisului se fie garantat.

Scoala de soferi Mihoc Onești

  • Adresa: Str Al. I. Cuza nr 54, Onesti

Scoala de soferi pentru categoriile A, B, BE, C, CE si D se distinge fata de concurenta prin posibilitate de alegere a automobilului preferat dintre cele 3 optiuni disponibile (Opel, Cielo, Renault). Mihoc pun accentul in mod egal pe pregatirea teoretica cat si pe pregatirea practica oferind posibilitate de simulare a examenului teoretic dar si optiunea de a sustine examenul practic pe autoturismul pe care cursantii s-au pregatit. Clientii scolii de soferi Mihoc au optiunea de a achita taxa de scolarizare in rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.