Cercetaţi de poliţişti după ce au pus în pericol siguranţa traficului rutier

În data de 15 septembrie a.c, polițiștii rutieri din Bacău au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 56 de ani, din com. Blăgeşti, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

 

La aceeaşi dată, un bărbat de 30 de ani, din com. Dealu Morii a fost depistat de o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma evenimentului polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.