Cercetați pentru ultraj, lovire, violare de domiciliu şi distrugere

Polițiștii din comuna Bîrsănești au fost sesizați la data de 22.07.2011, în jurul orei 02.00, despre faptul că în zona Gura Văii persoane necunoscute, aflate pe DN 11 cu un autoturism, aruncă cu pietre în locuințele cetățenilor, au distrus o porțiune din gardul imobilului lui Ion V. și au lovit proprietarul.

Polițistul a depistat autoturismul respectiv în zona Balta Roșie și a efectuat semnal regulamentar de oprire.Conducătorul auto a refuzat să oprească autoturismul și și-a continuat deplasarea cu intenția de a trece peste polițist, situație în care acesta a folosit armamentul din dotare executând trei focuri în plan vertical și nouă spre anvelopele autoturismului.

Autoturismul respectiv a fost găsit în scurt timp în fața unui imobil din comuna Bîrsănești.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii i-au identificat și depistat pe C. Adrian, de 29 de ani, C. Florin, de 24 de ani și pe R. Gică, de 28 de ani, toţi din comuna Bîrsăneşti.

În sarcina cărora au fost reţinute infracţiunile de ultraj, violare de domiciliu, lovire şi distrugere, constând în aceea că în noaptea de 21/22.07.2011, după ce au consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri de pe raza comunei, au pătruns fără drept în locuinţa V. Ion, i-au distrus o porţiune din gardul locuinţei şi l-au lovit cu pumnii în zona feţei, după care nu s-au supus somaţiilor legale, încercând să treacă cu autoturismul peste poliţist.

Cei trei au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti, competent în cercetarea infracţiunii de ultraj, care a dispus cercetarea în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, lovire, violare de domiciliu şi distrugere .

Conducătorul auto C. Adrian a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale şi riținerii permisului de conducere în vederea suspendării.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.