Centrul de cazare persoane fără adăpost

Pentru a veni în sprijinul persoanelor fără adăpost din municipiul Bacău, în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Bacău funcţionează Centrul de cazare temporară a persoanelor fără adăpost, str. Calea Moldovei nr. 96-98 în locaţia Taberei de sinistraţi. Capacitatea centrului este de până la 30 persoane, în prezent 20 de persoane solicitând cazarea peste noapte în această locaţie.

Accesul persoanelor fără adăpost este permis pe timpul nopţii, fumatul şi consumul de băuturi alcoolice fiind strict interzise în interiorul Centrului. Persoanelor cazate li se oferă şi o masă caldă.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor fără adăpost, în sensul îndrumării acestora către Centrul de cazare temporară, a fost înştiinţată şi Poliţia Primăriei.

O atenţie deosebită este acordată următoarelor următoarelor zone: Piaţa Centrală, Piaţa Mioriţei şi clădirea dezafectată a fostei tipografii – lângă magazinul Billa de pe str. Mioriţei, deoarece au existat sesizări de la locuitorii acestor zone privind prezenţa pe timpul nopţii a persoanele fără adăpost.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

One thought on “Centrul de cazare persoane fără adăpost

  • marți, 21-12-21 la 17:58
    Permalink

    Sunt venit în județul Bacău din județul Vaslui municipiului Bârlad și nu am unde să locuiesc

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.