Centralele termice pe lemn/rumeguş, soluţia perfectă pentru casa ta [P]


Sistemul de încălzire centralizată pentru locuința ta ar trebui să fie unul foarte eficient, pentru a încălzi întreaga casă cu costuri minime. Centralele termice pe combustibili alternativi, cum ar fi lemnul, peleţii sau bricheţii din rumeguş au avut în ultimii ani o creştere masivă în popularitate.

Există multe sisteme de încălzire eficiente care sunt disponibile pe piață, dar există și câțiva factori externi pe care trebuie să îi cunoști înainte de a achiziționa centrala termică potrivită pentru casa ta.

Gândește-te la izolația din pereții și acoperișul tău, la dimensiunea și numărul de ferestre din locuința ta și chiar la locația geografică, deoarece fiecare dintre acești factori poate avea un efect asupra tipului de sistem de care ai nevoie. Contactează o persoană specializată sau o echipă de profesioniști care îți poate analiza mai bine situația ta individuală.

Izolarea eficientă a casei tale sau plasarea de rulouri exterioare pe geamuri se vor reflecta cu siguranță asupra facturii tale la încălzire. Nu investi în sisteme de încălzire fără a lua în considerare îmbunătățirea izolației actuale, deoarece căldura va scăpa prin pereți, uși, ferestre și acoperiș.

Instalarea unui sistem de încălzire centralizată este destul de ușoară atunci când lucrezi cu profesioniști. Dimensiunea corectă a sistemului de încălzire trebuie să fie stabilită înainte de instalare. Un sistem de încălzire supradimensionat va duce la supraîncălzirea zonei și va crește facturile tale lunare la utilități. O companie specializată în încălzire va fi capabilă să determine puterea unității care este necesară după efectuarea calculelor în ceea ce privește înălțimea plafoanelor și a lățimii camerelor.

CENTRALE TERMICE PE COMBUSTIBIL LEMNOS

Astfel de sisteme sunt practic foarte avantajoase în primul rând datorită costurilor foarte mici cu materia primă folosită pentru încălzire. Deoarece gazul a înregistrat în ultimii ani o creştere constantă a preţului pe mc, au apărut alternativele. Lemnul este o resursă regenerabilă şi ecologică, emisiile de CO2 ale centralelor termice pe combustibil lemnos sunt foarte mici şi astfel ne gândim şi la mediul înconjurător. Cu un randament chiar mai bun decât lemnul, peleţii şi bricheţii din rumeguş de lemn reprezintă o alternativă mai ieftină, cu un coeficient mai bun de ardere şi cu reziduuri mult mai mici de cenuşă.

Marea majoritate a centralelor ce utilizează lemnul drept combustibil sunt compatibile şi cu bricheţii sau peleţii din rumeguş. SC M&M SOLUŢII TERMICE SRL din Bacău vă oferă prin intermediul site-ului www.CT1.ro o gamă diversificată de CAZANE PE LEMN (cu sau fără gazeificare)şi CAZANE PE PELEŢI.

Creşterea semnificativă a numărului de locuinţe ce utilizează combustibil lemnos pentru încălzire a generat o cerere ridicată de material pe piaţă, astfel încât au apărut foarte mulţi producători de brichete şi peleţi din rumeguş lemn de fag, molid sau răşinoase. TOMIBENA este unul dintre puţinii furnizori de peleţi şi brichete ce oferă TRANSPORT GRATUIT oriunde în ţară pentru toate comenzile efectuate pe www.tomibena.com

CENTRALE TERMICE PE GAZ

Deoarece nu există elemente sau flăcări deschise, centralele termice pe gaz sunt adesea considerate drept cea mai sigură opțiune pentru o casă plină de copii sau pentru persoanele în vârstă care locuiesc în casă. O centrală termică creează un mediu cald, ceea ce o face mai benefică pentru cei care suferă de probleme respiratorii sau alergii. Aceste sisteme sunt capabile să fie programate și sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, deoarece pot fi controlate termostatic. Când există încăperi care nu sunt utilizate, poți seta caloriferele astfel încât să fie oprită încălzirea în acele încăperi.

Centralele termice pe gaz sunt recomandate când este vorba de încălzirea apartamentelor sau a altor spaţii cu suprafeţe mai mici. Una dintre cele mai căutate centrale termice pe gaz este ARCA POCKET 24F. Centrala termică murală Arca Pocket 24F de 25KW cu tiraj forţat, pe gaz metan sau GPL, este alegerea perfectă pentru încălzire şi preparare apă caldă sanitară. Primiţi 4 ani garanţie la achiziţia acestei centrale termice din magazinul CT1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.