Ceaiurile de slăbit – o parte importantă a unei diete sănătoase

Pentru cei care nu știu, totalitatea proceselor fiziologice prin care corpul transformă mâncarea în energie poartă numele de metabolism. Orice dezechilibrare a metabolismului atrage după sine mai multe neplaceri, ce ne fac sa tânjim după senzația de bine dată de pierderea unor kilograme și eventuala subțiere a taliei.

Legătura între dietă și nutriție este dată de necesitatea ca reducerea greutății corporale să se facă păstrând sănătatea organismului.
Dieta va ține neapărat cont de specificul metabolic al fiecărui om ce este diferit de la caz la caz.

În fiecare zi de regim, persoane ce vrea să slăbească dă în același timp și un examen al inteligenţei privind alimentația și vede rezultatele în efectele pe care dieta o are asupra corpului său și a sănătăţii.

În general, dietele sunt concepute pentru a diminua numărul caloriilor pe care le introducem în organism, concomitent cu maximizarea efortului fizic, ce va accelera arderile.

Anumite produse pot însă reduce timpul pe care suntem nevoiți să îl petrecem pentru a ajunge la o anumită greutate.

Naturale, ieftine și fără efecte adverse, ceaiurile de slăbit pot atinge această țintă în mai multe feluri:
Unele ceaiuri combat senzația de foame (cum ar fi cel de mentă), altele accelerează arderile din organism (ceaiul verde) în timp ce există plante care maximizează tranzitul intestinal sau elimină excesul de zaharuri din sânge.
Nu în ultimul rând, ceaiurile detoxifiante ori cele diuretice sunt folosite de către cei pentru care kilogramele în plus au devenit o povară de care vor să scape în cel mai scurt timp.
Ca efect, astfel de ceaiuri – cu efect purgativ – maximizează activitatea colonului şi rezultă astfel mai multe relaxări dar și contracţii ale muşchilor intestinali.

Mai mult, lichidele introduce în organism ajută corpul să se hidrateze în mod optim și să facă legătura cu o nutriție corectă.

Puteți încerca să beți o ceașcă de ceai înaintea mesei. Veți obține astfel o diminuare a senzației de foame ce altfel v-ar putea face să înfulecați cu nesaț.

Sursa: www.ceaiurideslabit.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.