Cat costa viata ta?
Atentat la sănătate
Este evident şi de bun simţ, pentru oricine a făcut puţină fizică în şcoală, că orice depăşire a nivelului natural al radiaţiilor îţi va afecta sănătatea.
Toţi angajaţii firmelor de telecomunicaţii care lucrează în mediu încărcat electromagnetic au, prin contractul colectiv de muncă, alocate sporuri de tot felul – inclusiv cei din vechile centrale electromagnetice, staţii de frecvenţă şi radiorelee.
Cei din Ministerul Apărării care lucrează exact cu echipamentele de transmisiuni au spor de toxicitate şi concediu suplimentar, cei care întreţin releul de pe Coştila îşi bazează alimentaţia foarte mult pe lapte şi brânzeturi şi nu urcă la antene decât dacă sunt oprite. Am un prieten care a muncit în New York ca alpinist utilitar şi care monta antene pe zgârie-nori unde existau deja alte echipamente GSM, care nu erau oprite când el executa lucrări.
Un coleg de-al lui american (mai vechi) a făcut o formă rară de cancer bucal şi la ora asta este mort, un altul are o problemă cu ficatul iar chiar prietenul de care spuneam se simţea slăbit şi fără vlagă şi s-a întors în România să facă altceva decât acolo. Dacă l-aţi vedea cum arata acum, v-aţi schimba opinia despre ce vă spun eu, este îmbătrânit şi foarte obosit, arată de 35 ani când el are în jur de 26.
La Tâncăbeşti este staţia de emisie a Radio Difuziunii Române care emite cu 750 KW, putere măsurată la antenă. Locuitorii de acolo mai nu fac copii, mai fac în schimb câte un cancer, iar neoanele la ei în casă nu se pot stinge datorită radiaţiilor.
Dacă aveţi o vilă la ţară, lângă care este un stâlp de telecomunicaţii, e timpul să vindeţi casa sau să mutaţi stâlpul.
La Păltiniş în judeţul Sibiu şi la Dumbrăviţa de Codru în judeţul Bihor sunt montate relee ale TVR care emit la peste 700 KW. Telemobil (Zapp) are montate pe aceleaşi relee antene care emit de asemeni la o putere incredibilă (650 KW) pentru a acoperi cu un singur echipament întreaga zonă a munţilor Retezat, respectiv Apuseni!
Gâdiţi-vă, vreţi 600 – 800 $ acum, sau să prindeţi a doua jumătate a vieţii? De fapt, cât costă viaţa voastră? Asta e întrebarea la care trebuie să răspundeţi atunci când Connex, Orange, Zapp sau Cosmorom vin cu „oferta” lor.
Sursa: aim.coz.in