Căruțași implicați în accidente rutiere produse pe fondul consumului de alcool

Doi căruţaşi au ajuns la spital după ce s-au dezechilibrat şi au căzut în timpul mersului. Pe 3 iulie 2012, în jurul orei 17.30, R. Corneliu, de 54 ani, din comuna Ardeoani,  în timp ce se afla intr-o căruţă condusă de către  M. Ovidiu,  de 23 ani, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă,  accidentându-se.

R. Corneliu a fost transportat la Spitalul Moinești și transferat ulterior la Spitalul Județean Bacău, unde a rămas internat pentru investigații.

R. Corneliu a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 1,00 mg/l alcool pur în aerul. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului atelajului s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, pe 4 iulie 2012, la ora 02:45, F. Gerard, de 36 de ani, care circula cu o căruţă pe DN 2F,  din comuna Traian, la efectuarea virajului către stânga, a pierdut controlul atelajului, a intrat în coliziune cu doi stâlpi metalici de la marginea părţii carosabile, după care s-a dezechilibrat şi a căzut din atelaj.

Gerard F. a fost transportat și internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.