Cardul „A la carte” de la BRD – primul card bancar personalizabil 100%

BRDBRD a lansat astăzi, în Bacau, cardul de debit „A la carte”, ce poate fi personalizat de client, printr-o imagine proprie, care va aplicată pe una din părţile cardului.

Potrivit oficialilor BRD, în anul 2010 vor fi emise 100.000 de astfel de carduri. Dincolo de aspectul personalizabil, cardul „A la carte” emis de BRD are functionalitatile si serviciiciile specifice unui card obisnuit, fiind un card de debit atasat unui cont curent in lei cu utilizare nationala si internationala.

„În prima faza, clientul va furniza bancii fotografia preferata pe un suport de stocare, urmand ca in scurt timp, BRD sa lanseze un site web, prin intermediul caruia clientii sa-si poata solicita si personaliza in mod direct cardul.
Pana atunci, pe site-ul institutional , clientii au la dispozitie un simulator pentru a vedea cum vor arata pe card fotografiile lor preferate. Cardul va fi disponibil in agentie in 10 zile lucratoare dupa semnarea cererii de emitere si validarea designului de catre client”, a declarat Lucian Lazar, Directorul Executiv delegat al Grupului Bacau al BRD.

Cardurile „A la Carte” sunt echipate cu cip şi emise atât sub sigla VISA, cât şi sub cea a MasterCard. Potrivit reprezentanţilor băncii, este necesar ca fotografiile ce urmează să fie aplicate pe card să respecte anumite exigenţe juridice referitoare la drepturile de autor şi la proprietatea intelectuală, utilizarea unor mărci înregistrate sau a unor imagini cu conotaţii religioase, politice, rasiste sau sexuale nefiind permisă.

Trebuie menţionat că BRD a avut succes cu o campanie de personalizare a cardurilor în anul 2005, cu ocazia emiterii a şase carduri pentru care clientul putea alege imaginea lui Gica Hagi, Nadia Comăneci sau Ilie Năstase. Acest tip de card a fost foarte bine primit de clienţi, în numai două luni fiind vândute 500.000 de astfel de carduri, ceea ce a reprezentat un record mondial pentru un emitent din reţeaua Visa.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.