Campania cu premii „Ai colectat, Ai câştigat!” se prelungeşte până în septembrie

Eco-Rom Ambalaje, compania deţinătoare a licenţei “Punctul Verde” în România, prelungeşte cu o lună şi jumătate campania de informare, educare şi responsabilizare cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje: „Ai colectat, Ai câştigat!”.

Astfel, campania ce a început pe 18 iunie 2012, va continua până la data de 9 septembrie 2012, în toate cele 23 de localităţi din ţară în care se desfăşoară în prezent: Alexandria, Arad, Baia Mare, Bacău, Braşov, Craiova, Cluj, Constanţa, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Ploieşti, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Tulcea, Zalău, Bucureşti.

,,În doar 5 săptămâni, în perioada 25 iunie-25 iulie, cetăţenii celor 23 de oraşe în care derulăm campania au primit foarte bine iniţiativa noastră <Ai colectat, ai câştigat!> şi au fost foarte receptivi faţă de obiceiul de colectare selectivă. Până acum, aproximativ 33.000 de oameni au fost premiaţi, pe loc, la punctele de colectare selectivă din oraşul lor şi au primit automat şansa de a se înscrie în tombola pentru marele premiu – o maşină! Este nevoie de timp pentru ca un gest simplu, cum este colectarea selectivă, să devină obicei. În acest sens şi din dorinţa de a veni în sprijinul celor care au colectat selectiv în campanie, dar şi al celor care nu au reuşit încă să participe, oferindu-le mai multe şanse de a câştiga, am decis să prelungim campania cu alte 6 săptămâni” a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Astfel, în perioada 30 iulie – 9 septembrie toţi cetăţenii sunt aşteptaţi cu minimum 10 deşeuri de ambalaje la containerele de colectare selectivă amplasate în oraşul lor. Aceştia pot câştiga un premiu eco pe loc şi primesc şansa de a intra în tombola pentru Marele Premiu, un autoturism. Mecanismul de înscriere în tombolă este acelaşi: participantul va primi, de la promoterii colectării selective, pentru minimum 10 deşeuri de ambalaje, un tichet răzuibil pe care este înscris un cod unic. Pentru a intra în tombola pentru premiul cel mare, participantul are la dispoziţie două modalităţi: să înscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau să îl trimită prin sms la 1899, număr cu tarif normal, valabil în toate reţelele de telefonie mobilă.

Mai mult decât atât, dacă participanţii îşi conving şi prietenii să colecteze selectiv alături de ei, şansele lor la marele premiu cresc proporţional. Pentru fiecare prieten adus la punct, care colectează la rândul său minimum 10 deşeuri de ambalaje, participantul primeşte un tichet în plus, având astfel încă o şansă de a câştiga un premiu eco pe loc şi o şansă în plus la tombola pentru câştigarea Marelui Premiu.

Băcăuanii pot câştiga premii din colectarea deşeurilor

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.