Cadourile ideale pentru angajații tăi: ce mai este în trend anul acesta? [P]


Orice angajat apreciaza atunci cand primeste un cadou din partea angajatorului indiferent de ocazie. Tocmai de aceea, daca esti la conducerea unui business si vrei sa faci un cadou cu adevarat desavarsit angajatilor tai, cosurile corporate pot fi solutia de care ai nevoie.

De cele mai multe ori, oferirea unor cadouri de catre angajator este strans legata de sarbatorile mari din timpul anului insa acestea nu trebuie sa fie unicele momente in care sa iti rasplatesti angajatii.

Imagineaza-ti urmatoarea situatie: o echipa din departamentul de marketing a reusit sa implementeze o super campanie de promovare a businessului, ceea ce a adus in total incasari foarte mari, poate mai mari decat media prevazuta. Acesti angajati trebuiesc rasplatiti, nu-i asa?

Iar “atentia” din partea angajatorului poate fi atat de natura financiara dar si sub forma unui cadou extrem de elegant, sofisticat si care sa creeze un impact de milioane. De multe ori, apreciem mult mai mult un cadou in detrimentul unei bonificatii sau al unui spor salarial.

Primirea unui cadou de acest gen, ii va intari angajatului ideea de siguranta a jobului dar mai ales, a importantei si aprecierii pe care compania i-o acorda.

Astfel, alegerea unui astfel de cadou, este foarte importanta. Solutiile pot fi diverse insa daca vorbim de un numar mai mare de angajati, provocarea este cu atat mai mare.

Iata cateva idei din care te poti inspira pentru a oferi cadouri de impact, cu stil si care sa ajute la procesul de loializare a angajatilor tai:

Magazinele de cadouri au pus la dispozitia clientilor o multime de variante de cosuri corporate care in mod cert vor fi apreciate. Spre exemplu, cosul Black & Gold care incorporeaza o gama larga de produse.

Iata doar cateva dintre ele: Whiskey Johnnie Walker Gold Reserve, panettone artizanal cu stafide și coaja de portocala, praline, cupe de ciocolata, macarons, trufe de ciocolata, alune in ciocolata, cafea macinata, toate ambalate intr-un cos destinat cadourilor cu adevarat speciale.

Ce spui? Crezi ca angajatii tai vor fi multumiti? Noi spunem ca DA! Cine ar spune “nu” unui cos de cadou complex, creat special pentru gusturi diverse?

Iar daca nu esti convins sau bugetul alocat este mai mic, poti oricand sa te orientezi catre un giftpack alcatuit dinr-o cutie cadou eleganta, decorata manual cu o funda pentru cadouri, alaturi de un Cognac Hennessy.

Aceasta poate fi alegerea perfecta de cadou ce poate fi daruit atat angajatilor cat si unui partener, client sau furnizor!

Convinge-te si tu cat de usor este sa faci un cadou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.