C.C.D. Bacău invită din nou elevii şi studenţii să studieze în S.U.A.

Casa Corpului Didactic “Grigore Tabacaru” Bacău prin Centrul “American Corner Bacău”, în virtutea parteneriatului cu Comisia Fulbright din România, are buna ocazie să informeze elevii şi studenţii băcăuani asupra calendarului seminariilor online, referitoare la studii universitare în S.U.A., seminarii organizate de EducationUSA, cu participarea unor experţi educaţionali americani.

Toate sesiunile informative sunt gratuite şi pot fi accesate de la orice computer cu acces la internet.
Detalii despre fiecare seminar în parte pot fi regăsite pe site-ul: http://www.fulbright.ro/educational-advising-center.html, în secţiunea Services.

Cu această ocazie reamintim faptul că C.C.D. Bacau a organizat în luna decembrie 2011, o serie de activităţi, cu aceeaşi tematică, desfăşurate sub genericul “Vino să studiezi în S.U.A.! – Study in the U.S.A”.

Atunci, pe parcursul a patru workshopuri, Mihaela Arsene, directorul Serviciului de Consultanţă al Comisiei Fulbright România, din cadrul Fulbright Educational Advising Center U.S.A., structură care aparţine Comisiei Fulbright din România, a informat pe liceenii şi studenţii băcăuani despre modalitatea de a obţine burse de studiu în America.

Prof. Gabriel STAN, Director C.C.D. Bacău

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.