C.C.D. Bacău invită cadrele didactice să participe la forumul Partners in Learning 2012

Fundaţia EOS România organizează în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Microsoft România, Forumul Partners in Learning 2012.

Evenimentul, aflat la a cincea ediţie, sărbătoreşte în acest an eforturile cadrelor didactice care au folosit în mod inovativ tehnologia şi care au realizat proiecte educaţionale, folosind TIC la clasă.

Forumul Partners in Learning 2012 se va desfăşura la Poiana Braşov, în perioada 1- 2 martie 2012 şi va reuni învăţători, profesori şi directori din întreaga ţară, care vor discuta despre cele mai noi tendinţe şi abordări de folosire a tehnologiei informaţiei în educaţie.

La fel ca şi în anii trecuţi, cadrele didactice sunt acum invitate să participe la concursul de proiecte educaţionale de utilizare TIC în predare şi învăţare.

Termenul limită pentru înscrierea participanţilor este vineri, 17 februarie 2012, ora 16.00, informaţii complete despre acest important eveniment, fiind deja postate pe site-ul: www.ccdbacau.ro.

Proiectele eligibile vor fi expuse în expoziţia organizată special în cadrul forumului.

Datorită rezultatelor foarte bune obţinute până acum de Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău, în cadrul parteneriatului încheiat cu Fundaţia EOS România, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi cu Microsoft România, instituţia băcăuană a fost premiată pentru promovarea tehnologiei informaţiei în învăţământul modern, în anul 2011.

Premiul confirmă implicarea C.C.D. Bacău şi în implementarea programului de formare continuă, destinat cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar pentru utilizarea creativă a TIC, denumit generic Învăţarea Bazată pe Proiecte (IBP).

Varianta acreditată a acestui program se intitulează Calculatorul şi proiectele interdisciplinare, se desfăşoară pe parcursul a 60 de ore şi este purtătoarea a 15 credite profesionale transferabile.

În ultimii doi ani şcolari programul a fost urmat de 662 cadre didactice din judeţul Bacău, C.C.D. numărându-se printre primele instituţii de profil din ţară, care s-a angajat în acest mare proiect naţional.
„Desfăşurarea acestui program la Bacău şi locurile fruntaşe obţinute de noi până acum în domeniul formării IT, ne permit să sugerăm cadrelor didactice să se înscrie cu proiecte eligibile la Forum.”, ne-a declarat prof. Gabriel Stan, directorul C.C.D. Bacău.

Prof. Gabriel STAN, Director C.C.D. Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

One thought on “C.C.D. Bacău invită cadrele didactice să participe la forumul Partners in Learning 2012

  • luni, 06-02-12 la 17:36
    Permalink

    La cati bani primesc toate cadrele didactice,as spune ca nu merita sa raspunda la nici o provocare

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.