Hai sa facem orasul verde!

Cu deosebita placere va anunt ca, din nou, maine sambata, 21 aprilie 2007 incepand cu ora 11 organizam o plantare de copaci. Locul va fi acelasi ca si data trecuta pentru ca mai este inca spatiu destul: parcul de joaca de copii de la Nord (in spatele ultimei statii a autobuzului 22).
Daca data trecuta nu am fost chiar atat de multi, sper ca de aceasta data, vom fi mai multi… Am luat legatura si am solicitat sa participe la activitate trei clase din liceul „V. Alecsandri”, membrii partidului PNTCD, „Aripa tanara”, cu ASCOR si cu prietenii si colegii mei.

A sosit din nou momentul sa facem ceva. Acum se poate. Sa iesim deci in campul vast si liber al actiunii concrete.
Fie ca Dumnezeu sa ne calauzeasca mereu in actiunile noastre.
Va asteptam!

3 comentarii la „Hai sa facem orasul verde!

 • vineri, 20-04-07 la 12:50
  Permalink

  Dumnezeu sa va binecuvinteze.
  FELICITARI PENTRU INITIATIVA

  Răspunde
 • vineri, 20-04-07 la 21:16
  Permalink

  o initiativa laudabila si o atitudine perseverenta in a face un bine comunitatii si in a organiza actiuni ce aduc zambete pe chipurile celorlalti,apreciati si faceti tot posibilul sa va alaturati acestor proiecte pentru a ne creea un oras mai frumos pt noi toti.

  Răspunde
 • duminică, 22-04-07 la 9:01
  Permalink

  Ma bucur sa aud ca initiativa voastra nu s-a oprit la prima incercare si nu a fost o simpla nebunie frumoasa de moment, ci pare sa se concretizeze intr-un demers ce se vrea a avea continuitate.
  Avem nevoie de tot mai multe de actiuni de acest fel, care sa capate o regularitate (si nu ma refer aici doar la plantarea de copaci, ci la orice alt fel de actiuni care sa implice tinerii in mod activ) si de popularizarea acestora. Totul pentru a arata ca se poate face ceva nu doar la nivel ideatic (‘Teoria, ca teoria, dar practica ne omoara’ :) ), ci si la nivel practic.
  Mai am multe laude de oferit… Oferiti-mi prilejul sa o fac…
  Vant din pupa in toate actinile voastre!…
  Andy

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.