Bucureștiul, un oraș de vizitat în 2016! [P]

Therme Bucuresti
Capitala Romaniei este o destinatie ce ar trebui sa se gaseasca in lista de vizitat a oricarui turist. Farmecul Micului Paris, regasit in frumusetea cladirilor din centrul istoric, numeroasele muzee dar si restaurante renumite, asteapta sa fie descoperite.

Asadar, o vizita a Bucurestiului ar trebui sa inceapa cu stabilirea unei locatii pentru cazare. In centrul Bucurestiului exista multe optiuni de cazare, regasind hoteluri de 3 stele, de 4 stele sau chiar renumite hoteluri de 5 stele ce apartin lanturilor internationale, in care veti fi asteptati cu cele mai variate servicii. Daca nu doriti sa stati in centrul istoric al Bucurestiului, o cazare in zona de nord, in apropiere de Otopeni va ofera acces rapid catre Bucuresti dar si catre statiunile de pe Valea Prahovei, sau alte puncte de interes din jurul Bucurestiului. Angelo AirportHotel Bucharest se afla la cateva minute de aeroportul international Henri Coanda, pe drumul European E60, si ofera servicii de calitate superioara.

Hotel Angelo Airport Otopeni

In cadrul hotelului Angelo veti beneficia de parcare pazita gratuita, iar in toate cele 177 de camere este disponibil internet wifi gratuit, fiind dotate corespunzator tendintelor actuale. Cele mai bune oferte de cazare in Otopeni, pot fi verificate pe portalul www.hotel-bucuresti.com, modalitatea de rezervare fiind foarte simpla iar plata o puteti face in momentul cazarii.

Daca in calatoria in Bucuresti, doriti sa va relaxati si sa practicati sporturi acvatice, in apropiere se afla si cel mai mare centru wellness cu apa termala din Europa, Therme Bucuresti. Din zona Otopeni se poate ajunge in doar cateva minute.

Uriasul Therme Bucuresti este impartit in 3 zone, fiecare avand o destinatie specifica. The Palm, este menita relaxarii vizitatorilor sub frunzisul spectaculos oferit de cei 500 de palmieri, fiind cea mai mare gradina de acest fel din Europa, zona Elysium in care va puteti rasfata in saunele tematice, sau la sedintele de masaj, zona Galaxy ce este destinata distractiei, avand o piscine cu valuri si tobogane, acest spatiu fiind cautat mai ales de familiile cu copii. Mai multe informatii despre localizare dar si orarul de functionare sunt disponibile pe therme.ro.

Despre minunatele restaurante si cafenele din Bucuresti s-a scris de curand si in renumitele reviste internationale, Vogue.com laudand cateva locatii din Bucuresti. Conform revistei internationale, trebuie sa incercati Origo, cafeneaua din centrul vechi, in care clientul poate sa isi aleaga si sa isi prajeasca singur boabele de cafea din sortimentul preferat. Seara, dupa ora 19.00, localul se transforma intr-un bar in care sunt servite cocktailuri si mai multe feluri de limonada.
Tot in centrul vechi se afla si printre cele mai renumite restaurante, cateva dintre cele pe care trebuie sa le incercati fiind: Lacrimi si Sfinti, Meze Taverna, Burger Bar si Carul cu bere, acesta din urma fiind recomandat pentru preparatele traditionale.

Palatul Parlamentului București

In ceea ce priveste muzeele, nu trebuie sa ratati Muzeul de Arta Contemporana, ce este amenajat in cladirea Palatului Parlamentului, cladirea emblema a Bucurestiului, construita in perioada comunista.

Alte muzee ce ar trebui vizitate sunt: Muzeul National De Istorie Naturala “Grigore Antipa”, Muzeul Taranului Roman, Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”.

Bucurestiul este un oras activ, cu multe obiective turistice, iar pentru vizitarea acestuia ar trebui sa alocati cel putin 3 – 4 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.