Blue Air: bagajul de mână poate avea acum până la 10 kg

Compania Blue Air a marit limita de greutate a bagajului de mana de la 7 la 10 kg. Băcăuanii care vor calatori cu Blue Air incepand cu 28 octombrie 2012, indiferent de cand si-au achizitionat biletele, vor avea o piesa de bagaj GRATUITA de 10 kg, care trebuie sa se incadreze in dimensiunile standard de 55 x 40 x 20 cm si trebuie sa intre cu usurinta in sizerul de bagaje de mana de la ghiseele de check-in/imbarcare din aeroport. Cumpărăturile din duty free sunt transportate gratuit, fără a mai fi cântărite.

In continuare copiii pana in 2 ani (infant) nu pot avea bagaj de mana, dar au dreptul la un bagaj de cala gratuit de pana la 32 kg.

In cazul in care pasagerii au aparatura electronica (aparat foto, laptop, ipad) sau posete/borsete este necesar ca acestea sa fie introduse in bagajul de mana. Exceptie fac produsele achizitionate din magazinele Duty Free din aeroport, care vor fi acceptate separat bagajului de mana si vor fi transportate – in continuare – gratuit.

Recent, compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca va percepe o taxă suplimentară de 10 euro pentru bagajele de cabină, indiferent de greutatea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.