Billa 3 Bacau s-a deschis pe Str. Republicii

Joi, 28 mai 2009, a fost inaugurat al treilea supermarket Billa din Bacau, reteaua ajungand in acest fel la 36 de unitati in Romania. Situat pe strada Republicii nr.76, supermarketul va avea un spatiu de vanzare de 400 mp, oferind spre vanzare aproximativ 5000 de articole.

Magazinul se incadreaza in noul concept promovat de Billa prin care se mizeaza pe un aspect estetic si functional imbunatatit. Accesul direct in spatiul de vanzare asigura optimizarea fluxului de clienti iar reducerea suprafetelor vitrate garanteaza un confort termic sporit.

Potrivit oficialilor companiei, „o atractie speciala o constituie raionul Delicatese, care ofera clientilor o varietate mare de salate gata preparate, mezeluri si alte specialitati, mereu proaspete si apetisante. Toate aceste produse sunt preparate pe loc in spatiile amenajate in incinta magazinului, in fluxuri distincte sub control permanent”.

BILLA este prezenta in Romania din februarie 1999 si este parte componenta a grupului german REWE, care numara mai mult de 12.000 magazine si 290.000 angajati in intreaga Europa.

Magazinele Billa din Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.