Galerie foto: băcăuani cu bicicleta pe Transbucegi

Veniti cu Noi pe Bucegi

Membri ai Clubului de Ecologie si Turism „Veniti cu Noi” Bacău au făcut weekendul trecut o tură pe soseaua „Transbucegi” (DJ713), cu atingerea cotei de 1910m in zona Cabanei Piatra Arsa.

Potrivit lui Tudor Lazareanu, responsabil cu ciclismul la clubul bacauan înființat în 1985, mai mulți membrii ai clubului, insotiti de alti biciclisti membri ai Alpin Club Bacau, Bacaul Pedaleaza si Elephant Bike Club, au facut deplasarea din Bacau cu masinile la ora 5 dimineata si au ajuns in Sinaia la ora 9:00.

Va prezentam o galerie foto cu tura de duminica, 1.09.2013.
Dati click pe una din fotografii pentru a intra in galerie.

Traseul parcurs pe biciclete a fost Sinaia – Soseaua „Transbucegi”(DJ713), cu atingerea cotei de 1910m in zona Cabanei Piatra Arsa (traseu comun). De aici s-au despartit in doua echipe, cei cu MTB-uri au urcat pe platoul Bucegilor, la Sfinx si Babele dupa care au coborat la Lacul Bolboci, iar cei care aveau cursiere au revenit in Sinaia si au urcat la „Cota 1400”. Ciclistii bacauani ne-au declarat ca starea soselei este foarte buna pe Transbucegi, iar pe Cota 1400 este in stare buna.

Vremea a fost foarte buna, putin innorat spre sfarsitul zilei dar pe ansamblu au fost conditii meteorologice ideale pentru ciclism si excursionism.

Pentru cei ce vor sa mearga pe acest traseu, e bine sa mai stie ca apa se gaseste pe traseu iar ca mancare, pe traseul de sosea, e suficient un baton de ciocolata/energizant pentru fiecare catarare. Daca se face traseul de mountainbike, trebuie luata mancare pentru o zi.

One thought on “Galerie foto: băcăuani cu bicicleta pe Transbucegi

  • luni, 20-06-16 la 9:21
    Permalink

    Salutare.In cat timp ati urcat? Noi plecam Vineri si suntem …asa mai plinuti….si ne cam facem probleme daca ajungem si inapoi la Sinaia in aceasi zi.Bine,planul este sa coboram de la cabana Dichiu pana la Pestera de unde luam telecabina pana la Babele si de acolo coborarea pana la Sinaia pe Transbucegi

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.