Băut la volan, a provocat accident

În data de 15 decembrie , în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au fost sesizați despre faptul că, la intersecţia dintre străzilor Mioriţei şi Ştefan cel Mare a avut loc un accident de circulaţie.

Din primele cercetări, a rezultat că, în timp ce un conducător auto de 53 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe strada Mioriţei din localitate, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de către un tânăr de 26 de ani, din com. Secuieni.

n urma evenimentului rutier au rezultat numai pagube materiale. Conducătorii celor două autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 53 de ani şi 0,00 mg/litru alcool pur în aerul expirat pentru tânărul în cauză.

In urma evenimentului polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.