Autor Radu Cinamar – pseudonimul sub care sunt dezvăluite secretele lumii

Despre autorul Radu Cinamar putem spune, fără să greșim, că se știe extrem de puțin dar intrigă și creează un curent nou de interes pentru o literatură aparte. Dacă nu ai citit încă nicio carte a acestui autor sau nu îți este familiar numele lui, ceea ce îți prezentăm în continuare îți va trezi, cu siguranță, interesul.

Top 5 secrete dezvăluite de cărțile lui

  1. În Munții Bucegi s-au descoperit urmele unei civilizații de…Uriași. Civilizația, susține cartea, a apărut acum mai bine de 50.000 de ani și era una extrem de dezvoltată.
  1. Tot aici, în 2003, a fost descoperit un tunel care pornea din inima muntelui către o sală gigantică ce poartă denumirea de Sala Proiecțiilor.
  1. Intriga acestei descoperiri nu se oprește, însă, aici. Din această sală pornesc trei tuneluri: unul spre Tibet, unul spre Centrul Pământului (lumea a uriașilor), și unul spre Egipt (spre un alt Sfinx). Teoria susținută de carte este că aceste tuneluri erau, de fapt, adăposturi construite de strămoșii noștri în timpul războiului nuclear din Sistemul Solar.
  1. Uriașele mese din Sala Proiecțiilor, dacă sunt atinse, proiectează o hologramă care arată întreaga istorie a omenirii.
  1. Odată descoperite aceste lucruri, reprezentanții guvernelor din România și SUA s-au întâlnit pentru a preveni divulgarea acestei ”descoperiri epocale care ar putea schimba destinul omenirii”.

Radu Cinamar: cărți care îți vor releva toate aceste secrete (și multe altele)

„Viitor cu cap de mort – în culisele puterii”: publicată în 2004, această carte este considerată un roman ezoteric care intrigă prin dezvăluiri senzaționale, menite să schimbe radical percepțiile despre istoria omenirii și să răstoarne teoriile creștine și pe cele evoluționiste, deopotrivă.

„12 zile: o inițiere secretă în tărâmul tainic al zeilor” – jurnalul unei călătorii inițiatice (care a durat, evident, 12 zile) în care autorul s-a întâlnit cu creaturi fantastice care i-au dezvăluit secretele universului.

“Misterul din Egipt – Primul tunel” – așa cum ai intuit deja, această carte vine în completarea volumului „Viitor cu cap de mort – în culisele puterii”.  Autorul Radu Cinamar își concentrează, de această dată, mai mult atenția pe grupurile secrete care manipulează ordinea și evoluția lucrurilor în lume și dezvăluie și soluția pentru contracararea acestor grupuri.

„Pergamentul Secret” – romanul care relevă relațiile dintre serviciile secrete din România și cele americane odată ce s-a făcut uimitoarea descoperire din Carpați.

„În interiorul pământului. Al doilea tunel” – despre jurnalul experienței personale în interiorul planetei, cum se poate ajunge până acolo și ce simți pe parcursul acestei călătorii.

„Geneza uitată” – cea mai complexă carte a sa, aceasta tratează subiectul originilor adevărate ale omenirii și ale evoluției sale complexe, o serie de teorii noi care vin să le răstoarne pe cele existente deja într-un mod puternic din punct de vedere argumentativ și ilustrativ.

5 motive pentru care ar trebui să citești cărțile lui 

  1. Crezi că descoperirile despre originile omenirii sunt departe de-a fi încheiate și ești în căutarea de noi teorii, argumente, răspunsuri.
  2. Intuiești că strămoșii noștri au arătat diferit și că inteligența umană este o replică a unei inteligențe predecesoare care vine de la o civilizație diferită.
  3. Crezi că jocurile de putere sunt orchestrate de grupări mai puțin cunoscute publicului care fac din manipularea maselor un mod de a conduce din umbră.
  4. Vrei să afli mai multe despre ce înseamnă francmasoneria, care sunt intențiile ei reale și în ce tipuri de acțiuni se concretizează ele.
  5. Ești curios să afli ce stă în spatele serviciilor secrete și care este, de fapt, misiunea lor în lume.

Cine este Radu Cinamar? 

Pseudonim pentru un grup de cercetători care au găsit acces la resurse informaționale puternic secretizate? Un singur om care își protejează descoperirile ascunzându-și identitatea în spatele unui pseudonim?

Acestea sunt, într-adevăr, principalele teorii cu privire la identitatea reală ale autorului Radu Cinamar. Nimeni nu poate spune, însă, cu siguranță cine stă în spatele acestui nume.

Foarte interesantă este, însă, semnificația numelui autorului citită invers: Radu Cinamar – Ramani cu dar (Ga-Ramani, popor ce a condus Fezzan-ul, parte a Saharei ce se întinde la nord de munții Hoggar, descris de Ramses al III-lea ca „Oamenii Mării”).

Ficțiune? Realitate? Te lăsăm pe tine să judeci. Cert este că toate cele 6 titluri publicate de Radu Cinamar te vor intriga și te vor determina să cauți la rândul tău și mai multe răspunsuri despre originile reale ale omenirii.

2 comentarii la „Autor Radu Cinamar – pseudonimul sub care sunt dezvăluite secretele lumii

  • luni, 25-10-21 la 21:04
    Permalink

    Dl Pavel Corut, intr-o carte, acum 20-25 de ani, a scris ca a fost coleg cu dl Cinamar. În virtutea acestui fapt, pt ca, de ceva timp, nu mai știm nimic despre dl Corut (știm ca este bolnav), v-as ruga, dacă se poate, sa ne spuneți ce se întâmplă cu dansul. Mulțumesc anticipat.

    Răspunde
  • duminică, 28-11-21 la 14:23
    Permalink

    Am citit o stire cum ca ar fi decedat, cred ca anul acesta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.