Au furat tije metalice de la sondă

Trei bărbați au fost prinşi de polițiști în timp ce descărcau dintr-un camion 161 de tije metalice, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, sustrase de la o societate comercială.

Pe 26 februarie, în jurul orei 06.10, polițiștii din Comănești au observat un camion parcat în dreptul unui imobil, în interiorul căruia se aflau tije metalice de sondă, cu lungimea de 8 metri.

Polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului în persoana lui Daniel B., de 31 de ani, din comuna Agăş, care a declarat că a fost rugat de către Florin C., de 33 de ani din comuna Brusturoasa şi Andrei T., de 22 de ani, din Comăneşti, să transporte tije metalice de sondă din zona petrolieră Comăneşti.

Din cercetări polițiștii au stabilit că proprietara imobilului unde erau descărcate bunurile este bunica lui Andrei T., agent de pază la societatea comercială de unde au fost sustrase bunurile.

Totodată polițiștii au mai identificat pe partea carosabilă, pe traseul pe care l-a parcurs autocamionul, 83 tije metalice de sondă.

Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.