Arestaţi după ce au furat cabluri de la instalaţiile CFR

Agenții de poliție rutieră au oprit în trafic vineri, 23 noiembrie, în jurul orei 01:30,  un autoturism care circula în localitatea Nicolae Bălcescu. În urma verificării  autovehiculului, polițiștii au găsit pe bancheta din spate şi în portbagaj 8 bucăţi cablu (fire cupru învelite în material plastic) de diferite dimensiuni.

Din cercetări s-a stabilit că bunurile respective  provin de la instalațiile CFR, dintre comunele Valea Seacă și Sascut.

Vinovaţi de comiterea infracţiunii sunt F. Robert, de 21 ani, B. Ciprian, de 19 ani, B. Cristian , de 20 ani şi J. Marian, de 22 ani, toţi din comuna  Nicolae Bălcescu, județul Bacău.

„Cercetările au fost preluate de către lucrătorii Postului de Poliţie Tansporturi Feroviare Bacău. Cei patru au recunoscut comiterea faptei iar față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău și Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă. Instanța a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 25 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere și semnalizare falsă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.