Atentie la anunturile de mica publicitate!

Politistii bacauani se confrunta in ultimele zile cu o adevarata avalansa de reclamatii din partea unor cetateni care au fost pacaliti prin banale si aparent inofensive anunturi de mica publicitate.

Principiul este simplu. Totul porneste de la un anunt de mica publicitate cu un text de genul „cistiguri deosebite lucrind acasa (inclusiv studenti, pensionari) artizanat, tricotaje, croitorie, confectionat plicuri margele. Nu se cer taxe sau garantii. Informatii si înscrieri la numarul de telefon …”

Dupa ce au format respectivul numar, oamenii au fost indrumati printr-un mesaj inregistrat sa sune pentru relatii la un alt numar, care incepe cu 090…, cu specificatia ca apelul este gratuit.

Politistii au stabilit ca, de fapt, numerele de telefon care încep cu 090…. sint numere cu suprataxa, unde reclamantii au fost tinuti pe fir aproximativ o jumatate de ora, iar a doua zi au fost anuntati de operatorul de telefonie fixa ca au de platit sume cuprinse între 150 si 200 de lei pentru apelul efectuat.

Mica publicitate Bacau Publicitate Bacau

4 comentarii la „Atentie la anunturile de mica publicitate!

 • duminică, 04-05-08 la 14:05
  Permalink

  sunt niste nenorociti ar trebui bacati la zdup parerea mea acum sincer nu stiu ce cred ceilalti la fel sa faca si cu stapani de animale care le chinuie si le tortureaza le ciuruiesc ar trebui impuscati

  Răspunde
 • luni, 05-05-08 la 16:25
  Permalink

  ROMANIA ESTE TARA TUTUROR POSIBILITATILOR……

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.