Andreea Pavăl, calificata in finalele TI AMO si MAMAIA COPIILOR

Andreea Pavăl, fetita despre care am mai scris, se pregăteşte intens pentru cele două mari festivaluri la care s-a calificat: Festivalul Internaţional TI AMO care va avea loc în perioada 25-28 mai 2010 şi MAMAIA COPIILOR în perioada 14-17 iulie 2010.

Andreea Paval-12,,Am remarcat-o din prima zi, doi ochi frumoşi albaştri, plini de emoţii, aşteptau subiectele pentru admiterea în clasa a V-a la Colegiul Naţional Vasile Alecsandri Bacău, aşa ne-a declarat Dna Dana Harasemciuc, diriginta clasei şi profesor de matematică la CNVA.

Surpriza a fost la fel de plăcută la începutul anului şcolar, când la numele Pavăl Andreea a răspuns fetiţa cu ochi albaştri care reuşise prima la admitere, în urma unui concurs destul de greu.

Ai spune că este o fetiţă timidă, dar după începerea discuţiei remarci frumuseţea sufletească, nu numai cea fizică, spontaneitatea şi originalitatea. Nu-i place să vorbească prea mult despre ea, însă aflăm că merge la concursuri şi olimpiade şcolare, la matematică, limba romană, desen, engleză, unde a obţinut numeroase premii, a încheiat semestrul I cu media 10 iar in semestrul II are doar note de 10 în catalog.

Andreea are şi talente artistice multiple pe care părinţii i le cultivă de mică. Astfel a făcut dans, teatru, chitară iar acum studiază pianul şi face canto cu Maestrul Marius Ţeicu.

Am întrebat-o de cele mai mari succese de pană acum şi ne-a răspuns că la 12 ani nu poţi vorbi de cele mai mari succese, dar că toate premiile obţinute pană acum la şcoală, in muzică, teatru, dans înseamnă momente de bucurie şi împlinire.

Acum se pregăteşte intens pentru cele două mari festivaluri la care s-a calificat: Festivalul Internaţional TI AMO care va avea loc în perioada 25-28 mai 2010 şi MAMAIA COPIILOR în perioada 14-17 iulie 2010. Pentru Festivalul Mamaia Copiilor a trecut 2 preselecţii , una la Bacau unde a obtinut 9.75 si alta la Bucureşti, unde pentru cele 14 locuri finaliste au participat 100 de copii talentaţi din toată ţara.

Îi urăm succes la şcoală, pentru că ne-a declarat ca-şi doreşte să finalizeze clasa a V-a cu media 10 şi îi dorim să reprezinte BACĂUL cu mândrie la concursurile la care urmează să participe!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.