Andreea Pavăl, câștigătoarea Concursului ALECSANDRI TALENT SHOW

Vineri, 16 martie 2012, începând cu ora 16:00, Teatrul de Vară din Bacău a fost gazda evenimentului cultural-artistic și de divertisment Alecsandri Talent Show, organizat de Consiliul Școlar al Elevilor din Colegiul Național „Vasile Alecsandri”. Pe lângă promovarea divertismentului și a socializării pozitive în rândul tinerilor, activitatea a avut ca scop identificarea, valorificarea și mediatizarea elevilor care manifestă aptitudini și capacități artistice.

Din cei 22 de concurenti inscrisi in competitie castigatoarea marelui premiu a fost Andreea Paval. Andreea este eleva in clasa a VII –a la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” si nu este prima oara cand demonstreaza si confirma talentul pentru muzica, teatru, dans si nu numai.

La numai 13 ani are un cv impresionant pe plan artistic dar si scolar. De doi ani este eleva Maestului Marius TEICU, are numeroase premii la festivaluri si concursuri nationale si internationale de muzica , printre care Mamaia Copiilor, Cerbul de Aur Junior, Ti AMO etc.

Piesa interpretata de catre Andreea in concurs se numeste „Oare cine stie?” si este creatia profesorului sau, iar ea a impresionat prin voce, miscare scenica, atitudine, intr-un cuvant TALENT, dezvoltat in timp prin perseverenta si multa munca. Orele zilnice de repetitii si deplasarile la Bucuresti pentru pregatirea in muzica, nu o impiedica sa fie olimpica la limba romana, la biologie sa participe si sa confirme la concursuri de limba engleza si limba germana , la matematica, iar la scoala…numai 10!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.