Alo, 112?

Accident pe trecerea de pietoni din fata Arena Mall
În ziua de 24 noiembrie 2009, orele 07.55, în timp ce numitul P. VIOREL, de 41 ani, din mun. Bacau, conducea autoturismul pe str. St. cel Mare din mun. Bacau, ajungand in dreptul trecerii pentru pietoni, situată in fata imobilului cu nr. 19, a surprins si accidentat pe numita V. MARICICA, de 39 ani, din Bacau, care se angajase în traversarea strazii pe marcajul “Trecere pentru pietoni”.
La Spitalul Judetean Bacau victimei i s-a stabilit diagnosticul “politraumatism prin accident rutier, hematom, temporo-parietal stanga, comă profundă”.
In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă, faptă prevazută și pedepsită de art. 184 alin. 1 si 3 din Codul Penal.

Incendiu pe strada M. Eliade
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău la data de 26.11.2009, orele 00.21, a fost sesizat prin SNUAU 112, că, pe str. Mircea Eliade, nr. 3, etj.3, a izbucnit un incendiu.
Din cercetări s-a stabilit că, uşa se acces în garsoniera cu nr. 63 din imobilului cu nr. 3 de pe str. M.Eliade, în care locuieste cu chirie T. GABRIELA, (în prezent plecata de circa o săpămână în Intalia) este complet arsa, la nivelul tavanului si al peretilor se observa urme de degradare si ardere in proportie de 75 % , iar bunurile din interiorul sunt carbonizate.
Focul a afectat toate cele 16 usi de acces in garsonierele aflate pe acelasi palier, cat si 3 garsoniere de la etajul superior.
Incendiul a fost stins de către un echipaj din cadrul Grupului de Pompieri „Mr. Constantin Ene” Bacău, care a stabilit că evenimentul s-a produs ca urmare a flacarii deschise in spatiu inchis.
In urma incendiului numita C. FLORENTINA IONELA, de 23 ani, locatară într-o garsoniera din imobil a necesitat transportarea la Spitalul Judeţean de Urgenta Bacau, unde a fost diagnosticata cu intoxicatie cu fum, fiind in afara oricarui pericol, nefiind necesara internarea acesteia.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art 219 C.P.

Furt de arbori
Lucrătorii postului de poliţie Scorţeni l-au prins în flagrant numitul T. Daniel, de 38 ani, din com. Scorţeni, care a tăiat şi sustras 5 arbori esenţă carpen şi fag, în valoare de 240 lei, din pădurea numitului P. Nicolae. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
Pe numele celui în cauză i s-a întocmit dosar penal conform art. 108 şi art. 110 din Legea 46/2008.

Au condus sub influenţa alcoolului
La data de 25.11.2009 , orele 18.25, echipajul de politite rutiera din cadrul F.D.N.E. Comanesti, au depistat pe DN 2G, in loc. Magiresti, Km 41 + 500 m, pe G. CONSTANTIN, de 41 ani, din or. Comanesti, in timp ce conducea autoturismul Dacia fiind sub influenta bauturilor alcoolice.
S-a procedat la testarea conducatorului auto cu aparatul etilotest rezultatul testului fiind de 1,05 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care conducatorul auto a fost condus la Spitalul Orasenesc Comanesti, unde i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal efectuandu-se cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 87 alin. 1, din OUG 195/2002 rep.

Prinşi la braconaj
În data de 25.11.2009,în jurul orelor 23.30, lucrătorii postului de poliţie Răcăciuni,au organizat o acţiune pe linia prevenirii faptelor de braconaj piscicol pe lacul de acumulare Răcăciuni,ocazie cu care au fost depistaţi numiţii S. Constantin, de 27 ani, şi N. George, 18 ani, în timp ce pescuiau pe lacul Răcăciuni, folosind plase tip monofilament.
Din primele verificări efectuate,s-a stabilit faptul că cele două persoane s-au deplasat în jurul orelor 20.00,cu o maşină din municipiul Bacău în comuna Răcăciuni având asupra lor o plasă de pescuit monofilament în lungime de 50 m. pe care au întins-o pe lac după care în jurul orelor 23.30 au început să recolteze peşte, moment în care au fost depistaţi de organele de poliţie.
Plasa monofilament a fost ridicată pe bază de proces verbal de către lucrătorii postului de poliţie Răcăciuni.
A fost întocmit dosar penal conf.art.64 alin 1,lit.m din OUG 23/2008

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.