AktivTHERM cu 24% reducere doar la „FABRICAT IN JUDETUL BACAU 2011” [P]

Real Invest, in calitate de producator al produsului termoizolant aKtivTHERM® si expozant are placerea sa va invite la expozitia “FABRICAT IN JUDETUL BACAU 2011”, ce va avea loc in perioada 22-25 septembrie 2011 la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” Bacau. Expozitia este organizata de Camera de Comert si Industrie Bacau. Cu ocazia acestui eveniment va avea loc si inaugurarea Centrului de Afaceri si Expozitii „Georgeta si Mircea Cancicov” din Bacau.

Pe durata expozitiei, clientii Real Invest pot achizitiona produsul aKtivTHERM® beneficiind de discount-uri suplimentare. Astfel, clientii care achizitioneaza produsul aKtivTHERM in perioada 22-25 septembrie vor beneficia de un discount de 24%.


aKtivTHERM® este un produs de ultimă generaţie, bazat pe tehnologii inovative ce foloseste ca materie prima microsfere de sticla de la compania 3MTM. aKtivTHERM® este un material pasta (glet), gata preparat, care prin proprietatile sale unice influenteaza pozitiv confortul termic si salubritatea mediului interior.


Produsul aKtivTHERM® este certificat in Romania conform Agrementului tehnic nr. 016-03/294-2009 si a Avizului tehnic eliberat de Inspectoratul in Constructii.


Detalii la reprezentantii nostri de vanzari sau la standul nostru.

SC REAL INVEST SRL – producator aKtivTHERM in Romania

Tel/fax: 031 4329734

Mobil: 0755.115.116

Website: www.izolatie-termica.ro; www.aktivtherm.ro

E-mail: aktivtherm@gmail.com

One thought on “AktivTHERM cu 24% reducere doar la „FABRICAT IN JUDETUL BACAU 2011” [P]

  • miercuri, 02-04-14 la 11:53
    Permalink

    Aveti centru de desfacere sau shoow room in Bucuresti? Daca da, unde?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.