Acţiune a poliţiştilor rutieri în municipiul Bacău şi comunele arondate

polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au acţionat în orașul Bacău şi a comunelor arondate, pentru siguranţa traficului rutier.

În data de 14 iunie , în orașul Bacău şi a comunelor arondate, polițiștii rutieri, împreună cu cei de ordine publică au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. S-au folosit echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrul portabil model TruCAM.

În urma controalelor pe drumurile publice de pe raza de competenţă, polițiștii băcăuani, au aplicat 71 de sancţiuni contravenţionale la regimul rutier, din care, 31 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză, 4 au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 3 pentru nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor, iar restul pentru alte abateri.

În cadrul acțiunii, polițiștii au reținut 6 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Exemple: În intervalul orar 18.00-20.00, în orașul Bacău, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale, în valoare de 18.250 de lei, din care, 9 pentru viteze între 41-50 km/ h, peste limita legală, 5 sancţiuni contravenţionale pentru viteze între 31-40 km/ h peste limita legală şi 2 pentru depăşirea limitei legale cu peste 50 km/ h. Totodată, au fost reţinute două permise de conducere.

Un conducător auto de 24 de ani, din judeţul Vrancea a fost depistat pe Calea Romanului, din municipiul Bacău, în timp ce circula cu o viteză de 118 km/ h, în localitate. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.