Accidente rutiere cu victime în judeţul Bacău

Mai multe persoane au fost rănite în ultimele zile în accidente rutiere. Cauze: viteza, oboseala la volan, neacordarea de prioritate şi traversarea neregulamentară.

Pe 25 februarie, în jurul orei 07.20, în timp ce Laurenţiu I., de 47 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe strada Păcii, ajuns la intersecția cu strada George Bacovia, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de Valentin T., de 26 de ani, din Bacău şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme şi vătămarea corporală a Petronelei R., de 20 de ani, din Bacău, pasageră în autoturismul condus de Valentin T., care a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 25.02.2012, în jurul orei 12.20, Dragoș C., de 27 de ani, din Buhuși, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Mai din orașul Buhuși, a surprins și accidentat un minor de 9 ani, care, nefiind supravegheat, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Victima a fost transportată la Spitalul Buhuși unde i s-au acordat îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Spitalul Județean Bacău, însă nu s-a impus internarea ei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 25.02.2012, în jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesiați de personalul Spitalului Județean Bacău despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat Maria M., de 63 de ani, din comuna Sascut care a declarat că a fost victima unui accident de circulație produs pe raza comunei Orbeni în ziua de 24.02.2012.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit faptul că pe DC 109, în interirorul localității Orbeni, în timp Ioan L., de 52 de ani, din localitate conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de Ghiță B., de 57 de ani, din comuna Sascut.

În momentul coliziunii în autoturismul condus de Ghiță B., se afla în calitate de pasager Maria M., de 53 de ani din comuna Sascut, care la data producerii accidentului a declarat că nu a suferit vătămări corporale.

Ulterior aceasta a acuzat dureri și a fost transportată la Spitalul Jedețean Bacău unde i s-au acordat îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea ei.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*

Mihai B., de 27 de ani, din comuna Brusturoasa conducea la data de 25.02.2012 în jurul orei 20.00, pe D.N. 12A,  în interiorul localitaţii Agăş, l-a surprins şi accidentat pe Constantin D., de 52 de ani, din comuna Agăş, care s-a dezechilibrat și a căzut în timp ce se deplasa pe marginea străzii din direcția opusă.

În urma impactului Constantin D. a fost transportat la Spitalul Comăneşti pentru îngrijiri medicale, fiind necesară internarea lui.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ,  și i-au fost recolttae atât lui cât și victimei probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Gheorghe M., de 38 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism la data de 27.02.2011, în jurul orei 02.45,  pe DN 11 A, în comuna Bogdăneşti, din cauza oboselii a adormit la volan şi a ieşit în afara carosabilului, oprindu-se în şanţ.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale, rămânând internat la secţia ortopedie.

Conducătorului auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.