Accidente rutiere cu victime în Bacău şi Dofteana

Aflat la volanul autoturismului, Dragoș F., de 25 de ani, a accidentat-o pe Gabriela P., de 51 de ani, care a traversat pe la trecerea de pietoni, pe culoarea roşie. Accidentul a avut loc joi, 15 martie, la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi Mioriţei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a Gabrielei P., care a fost transporată la Spitalul Județean Bacău, pentru îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea.

Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 15.03.2012, în jurul orei 20.43, în timp ce Ioniţă V., de 44 de ani, din comuna Dofteana circula cu o bicicletă pe o stradă din localitate, la ieșirea pe DJ 116D, nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire și a fost accidentat de o autoutilitară condusă de Daniel Ț., de 27 de ani, din localitate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Moineşti, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, rămânând internat sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ, și atât lui cât și victimei li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.