Accident în comuna Sarata

Poliţiştii din comuna Sarata au fost sesizaţi la data de 26.02.2014, în jurul orei 21.30, despre faptul că pe raza localităţii s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din cercetarea efectuată la faţa locului de către polițiștii locali, s-a constatat că un bărbat de 71 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu gardul a două imobile, după care a părăsit locul faptei.

După impact, întrucât acuza dureri, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău, unde a primit îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.


Nu porni la drum fără să te informezi asupra condițiilor meteo! Pagina noastră cu prognoza pentru comuna Sărata o găsiți dând click pe acest link.
Pentru prognoza pentru toată România, vă recomandăm www.vremea.ro sau pagina ANM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.