Accident cu victime între Grigoreni şi Scorţeni

Pe 21 martie 2012, în jurul orei 15.40, două maşini s-au ciocnit frontal între localităţile Grigoreni şi Scorţeni. Andrei T., de 32 de ani, din comuna Pîrjol, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pătruns  pe celălalt sens de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Simion A., de 42 ani, din Comăneşti.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto Andrei T. și a pasagerului din autoturismul condus de acesta, Mihai T., de 42 de ani. Cei doi au fost transportați la Spitalul Moineşti pentru îngrijiri medicale, unde au rămas internaţi.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ în cazul lui Simion A. și de 1,02mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui Andrei T.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din cuplă și de conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.