Accident la trecerea de cale ferata de la Itesti

Diana Turcu (33 ani), fiica primarului din comuna Itești, a murit marti 31 august, în jurul orei 17.00, după ce Renaultul pe care-l conducea a fost spulberat de un tren.

Tragicul accident s-a petrecut la intrare în Itești, la trecerea la nivel cu calea ferată. Martorii afirmă că Diana Turcu vorbea la telefon în timp ce conducea și nu a observat semnalele luminoase și sonore care anunțau trecerea trenului.

În urma impactului, mașina a fost aruncată la o distanță de aproximativ zece metri.

”Un echipaj de la SMURD a ajuns imediat la locul accidentului, a spart parbrizul, a tăiat centura de siguranță și s-au început manevrele de resuscitare care au durat aproximativ 40 de minute. Din nefericire, nu a răspuns la niciun stimul”, a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău.

În urma accidentului de la Itesti, locomotiva trenului a suferit avarii, iar cei 200 de călători au ajuns la destinație cu întârziere de o oră.

Olimpia Filip

Inainte - Editie de Bacau Articole publicate pe Bacaul.ro cu permisiunea autorului.

5 comentarii la „Accident la trecerea de cale ferata de la Itesti

 • marți, 31-08-10 la 21:51
  Permalink

  Pur si simplu socat am fost sa aud dupa atatia ani de cand o cunosc pe Diana. O fata deosebita care a plecat mult prea devreme si mult prea tragic dintre noi. Dumnezeu sa o odihneasca!

  Răspunde
 • miercuri, 01-09-10 la 7:19
  Permalink

  sa-i fie tarana usoara si Dumnezeu sa o hodineasca in pace si liniste trupeasca. E regretabil cand un om asa tanar s-a dus dintre noi.

  Răspunde
 • miercuri, 01-09-10 la 9:08
  Permalink

  Ce tragedie!
  Dumnezeu sa o odihneasca, condoleante familiei.

  Răspunde
 • luni, 06-09-10 la 14:44
  Permalink

  O persoana cu un suflet deschis, senin si curat. Cuvintele sunt inutile. A chemat-o moartea! DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN PACE!

  Răspunde
 • luni, 13-09-10 la 12:32
  Permalink

  Sunt din alta localitate, nu o cunosc, dar m-a impresionat enorm aceasta tragedie. Condoleante sotului si parintilor, carora le doresc putere ptr. a trece peste aceasta nenorocire. In ceea ce o priveste pe Diana , fiti convinsi ca s-a dus intr-o lume mai buna.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.