A lovit cu maşina un pieton după ce a urcat băut la volan

În a doua zi de Crăciun, în interiorul localității Lilieci, comuna Hemeiuș, un autoturism a acroșat și accidentat ușor un localnic de 30 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă, după care conducătorul vehiculului a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor.  

La scurt timp de la producerea accidentului, polițiștii au depistat conducătorul autoturismului implicat în accident, în persoana lui R. Andrei, de 22 de ani, din comuna Corbasca. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat și a primt îngrijiri medicale la Spitalul Județean Bacău, fără a necesita internarea.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.