A lovit cu maşina o femeie şi a fugit de la locul accidentului

La data de 14.03.2012,  în jurul orei 10.50, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe strada Banca Națională din Bacău, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul auto implicat în eveniment a părăsit locul producerii acestuia fără încuviințarea organelor de poliție.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit din cercetări faptul că Nicoleta C., de 39 de ani, din Buhuși, în timp ce se afla pe marginea părții carosabile a fost acoșată cu oglinda de un autoturism, conducătorul acestuia părăsind locul producerii accidentului. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea ei.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat conducătorul auto implicat în accident în persoana lui Gabriel P., de 24 de ani, din Bacău.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.