A fost prins la volan băut şi cu permisul suspendat

Pe 18.03.2012, în jurul orei 03.50, poliţiştii din Buhoci  au avut surpriza să admire un autoturism care mergea după o traiectorie sinusoidală, deşi drumul era drept. Curioşi să vadă cine e la volan, oamenii legii l-au identificat pe Petru T., de 43 de ani din comuna Letea Veche.

Într-o primă fază şoferul a oferit polițiștilor date false cu privire la identitatea sa, deoarece avea permisul reținut şi consumase alcool.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept suspendat”, a declarat  Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău..

De asemenea, un echipaj de poliție din Onești l-a depistat la data de 17.03.2012, în jurul orei 11.15, pe Marius M., de 34 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada Casa de Apă, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.