A ajuns la puşcărie pentru că a tâlhărit un minor

Un tânăr de 17 ani, din comuna Odobești, a fost tâlhărit ziua în amiaza mare de un consătean. Concret,  în timp ce se afla într-un magazin, Ionel A., de 22 de ani, i-a smuls telefonul din mână. Partea vătămată i-a cerut bunul personal înapoi, însă tânărul a încercat să îl lovească cu o sticlă în cap.

După aceasta, minorul a părăsit magazinul, însă a fost urmărit de Ionel A., care l-a trântit în zăpada și l-a amenințat cu acte de violență.

Polițiștii l-au depistat la scurt timp pe suspect care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, unde a predat telefonul mobil sustras.

„Față de tânărul de 22 de ani a fost luată măsura reținerii pe baza de ordonanță pentru 24 de ore, şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 25 de zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Bacău”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IJP Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.