Un tanar poliţist din Agas s-a împuşcat din neatentie

La data de 12.03.2006, în jurul orelor 22.25, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, a fost sesizat telefonic de B. FLORIN din comuna Agăş, judetul Bacău, despre faptul că agentul de poliţie P. FLORIN, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Agăş a fost gasit decedat în Postul de Poliţie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă împreună cu procuror criminalist, care au constatat următoarele:
Echipajul de politie deplasat la faţa locului împreună cu procuror criminalist a constatat că duminică 12 martie 2006, între orele 08.00-20.00, agentul de poliţie P. FLORIN s-a aflat în misiune pe raza comunei, efectuând serviciul de patrulare, împreună cu lucrători silvici pe linia prevenirii şi combaterii sustragerilor de material lemnos.

În jurul orelor 22.15 acesta a revenit la Postul de Poliţie împreună cu B. Florin şi H. Simona de 18 ani, din comuna Agăş, jud. Bacău, elevă, persoane din anturajul agentului de poliţie şi la care acesta urma să rămână pe timpul nopţii.

În Postul de Poliţie agentul a scos pistolul şi cele două încărcătoare pe care le-a aşezat pe birou, timp în care a solicitat prietenilor săi să părăsească Postul de Poliţie, pentru ca el să poată depozita şi asigura armamentul şi muniţia aferentă, în locul special amenajat, conform reglementărilor în vigoare.

Imediat după ce B. Florin şi H. Simona au părăsit încăperea, în urma lor s-a auzit o împuşcătură, fapt pentru care aceştia au revenit, găsindu-l pe tînărul poliţist decedat.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Mun. Moineşti, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor medicale ale morţii.

Din cercetări rezultă că moartea agentului de poliţie s-a datorat manevrării necorespunzătoare a armamentului din dotare şi descărcării accidentale.

Sursa: Postul de Poliţie Agăş

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.