Repartizarea computerizata se face pe 13 iulie

Absolventii de clasa a VIII-a care au promovat Testele Nationale si s-au inscris anul acesta pentru admiterea in invatamintul liceal si profesional vor afla pe 13 iulie unde au fost admisi.

La repartizarea computerizata din 13 iulie, din judet participa 5.235 de candidati, dintre care 106 provin din judetele Neamt, Galati, Vrancea, Vaslui si Iasi.

Planul de scolarizare pentru anul 2007 – 2008 include in judetul Bacau 8.876 de locuri, dintre care 5.236, la liceu, 3.556 in scolile de arte si meserii, 84 in invatamintul special si 140 in liceele particulare.

Elevii de etnie roma au rezervate in licee si scoli de arte si meserii 305 locuri. Simbata, 14 iulie, se vor afisa in unitatile de invatamint gimnazial listele cu absolventii repartizati, proveniti din scolile respective si lista cu locurile neocupate in unitatile de invatamint liceal si profesional de stat din judet.

A doua etapa de admitere in invatamintul liceal si profesional de stat debuteaza la 16 iulie, cu completarea fisei de optiuni de catre candidatii care nu au promovat Testele Nationale si completarea unei noi fise de optiuni, de catre cei ramasi nerepartizati dupa prima etapa a admiterii.

A doua repartizare computerizata a fost programata pentru 23 iulie.

Ziarul de Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.