Transport de pește cu nereguli

La data de 05.12.2011 a fost oprită în trafic autoutilitara marca Iveco, condusa de catre numitul S. Gheorghe. în urma verificărilor polițiștii băcăuani au stabilit permisul de conducere al conducatorului auto figureaza suspendat din data de 01.09.2011, iar numerele de circulatie provizorii ale autoutilitarei sunt expirate din data de 30.11.2011.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoutilitarei in aceasta a fost identificata cantitatea de 1000kg peste proaspat specia fitofag. Întrucât conducatorul auto si delegatul firmei nu au putut prezenta documentele sanitare de provenienta, au fost anuntati inspectorii sanitari-veterinari DSVSA Bacau, ocazie cu care s-a luat masura sanctionarii contraventionale a administratorului societatii cu suma de 2000 lei iar cantitea de peste in valoare de 8000 lei a fost indisponibilizata prin aplicare sechestrului sanitar veterinar.

În cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicol neinmatriculat si conducere pe drumurile publice a unui autovehicol avand permisul de conducere suspendat .

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.