Serbarile Timisoreana – 3 zile de petreceri pentru băcăuani

Programul Serbarilor va incepe in fiecare zi la ora 14.00, cu concursuri pentru cei care ne trec pragul, trubaduri, momente de pantomima si nelipsitii fotografi de epoca. Spre seara, ne vom antrena pentru concerte, cu si mai multe jocuri si intreceri.

Vineri seara, dupa ora 20, ne vor incanta Vita de Vie si Cargo. Sambata, 13 august, de la aceeasi ora, ii veti putea asculta pe Vunk si Holograf. Duminica, Serbarile Timisoreana isi deschid portile pentru ultima oara anul acesta, cu un program prelungit. Seara va debuta cu un program de cantece si dansuri populare: intre orele 17 si 19, vor urca pe scena Maria Salaru si Ansamblul Busuiocul. După ora 20, Trupa Zero si Direcţia 5 vor canta pentru bacauani.

De cand se stiu, oamenii au petrecut. Iar de trei sute de ani incoace, Timisoreana le-a fost alaturi cu ce a stiut mai bine: o halba de bere rece si buna, tocmai potrivita sa te-nsoteasca la povesti.

Va asteptam asadar sa veniti cu totii la sfarsit de saptamana la Serbarile Timisoreana la Sala Sporturilor, sa ne bucuram de trei zile ca-n povesti. Este doar unul dintre multele momente cu voie buna si cu Timisoreana alaturi in aceasta vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.