5 modalități rapide prin care să devii maestru la păcănele

Nu este niciun secret că îţi foloseşti telefonul pentru multiple sarcini. Una dintre acestea îţi asigură deseori distracţia, ai intrat pe site-ul favorit, ai luat o oferta cu rotiri gratuite şi te-ai jucat. Este o îndeletnicire propice pentru a căpăta nota de relaxare necesară după o zi de muncă dar şi o oportunitate de a mai face şi câţiva bani în plus. Cum păcănelele sunt cele mai îndrăgite jocuri de noroc, vrei întotdeauna să le stăpâneşti şi să ştii când este momentul potrivit să le joci, sau dimpotrivă, când este trebuie să le părăseşti. Iată mai jos câteva modalităţi rapide care o să te ajute să devii maestrul păcănelelor, dacă ai puterea să le pui în practică!

Joacă păcănele progresive

Da, ai înţeles bine, nu jackpoturi progresive ci sloturi progresive! Jackpoturile progresive îşi găsesc locul în păcănele, dar ele se câştigă complet aleatoriu şi destul de greu. Cu sloturile progresive lucrurile sunt diferite. Ca definiţie, păcănelele progresive sunt acele sloturi moderne structurate de aşa manieră încât să poată oferi la o singură rotire câştiguri multiple. Dacă la un joc obişnuit ai învârtit rola şi câştigul format de linia de plată a şi intrat în cont, la păcănelele progresive ai parte de rotiri suplimentare care îţi adăugă câştig după câştig de fiecare dată când liniile de plată se formează.

Înainte de a le juca îţi sugerăm însă să încerci o ofertă cu rotiri gratuite pentru a înţelege cum funcţionează un slot. Apoi, joacă-te la un slot progresiv. Sa revenim! Modul în care funcţionează un slot progresiv este simplu de înţeles. Ai apăsat pe Spin şi aştepţi ca pe ecran să se dispună simbolurile. Dacă s-a format o combinaţie câştigătoare, câştigul este afişat instantaneu pe ecran, pictogramele care au format-o dispar de pe ecran lăsând loc să aterizeze unor altele, care pot forma la rândul lor alte combinaţii câştigătoare adăugate celei existente.

Înţelege regulile înainte de a paria

Poate că din plictiseală selectezi un slot care îţi toacă imediat banii, pentru că nu ai dat atenţie unor detalii care trebuie neapărat verificate. Ai omis să vezi care este miza minimă şi ai întâlnit un slot pentru oamenii cu buget ridicat. Poate nu ai observat butonul de denominare, care era setat pe cea mai mare valoare. Atenţia ta a fost distrasă pentru câteva clipe, suficient pentru a-ţi lăsa o gaură mare în buget. Tocmai pentru a evita astfel de situaţii neplăcute, trebuie să apelezi întotdeauna la butonul de info al jocului selectat, să îl apeşi şi să studiezi ce are el de oferit. Vei putea afla în acest fel:

• Numărul de linii de plată oferite de joc şi formele geometrice în care se formează
• Valoarea mizelor minime şi maxime şi modul în care acestea se pot seta
• Pictogramele din slot şi ierarhia în care acestea plătesc
• Funcţiile speciale cu care jocul este înzestrat, cea de wild, scatter sau cea de progresie
• Modalităţi în care îţi personaliza slotul, în funcţie de stilul tău de jucător

Asemenea acţiune nu ia mai mult decât câteva minute, dar are marele avantaj de a te familiariza rapid cu jocul şi cel mai important, te va ţine departe de pierderi de bani datorate necunoaşterii jocului.

Nou nu înseamnă neapărat mai bun – în special la păcănele

Tehnologia îşi pune amprenta în toate sectoarele de activitate şi jocurile de noroc resimt din plin influenţa acesteia. Ai jucat sloturi care îţi plăceau şi pe care ai ajuns să le cunoşti destul de bine, dar, la un moment ai sesizat în oferta platformei un joc lansat de curând pe care l-ai şi încercat. Poate că tema era una inovativă, arhitectura de joc era diferită, dar la capitolul câştiguri ai înregistrat numai „pierderi”. Nu întotdeauna ceea ce este scos pe piaţă înseamnă că înlocuieşte benefic sloturile obişnuite pe care le cunoşteai atât de bine.

Ai constatat rapid că nu îţi place, pentru ca să recunoaştem cinstit, toţi jucătorii sunt în urmărirea câştigurilor pe care un slot le poate genera, nu sunt fani ai pierderilor pe care acesta le impune. Sfatul care se cere în acest caz este nu să le eviţi, dar să le încerci şi să te convingi că tot jocurile tale preferate sunt acela care îţi aduc împlinirea financiară pe care ţi-o doreşti atât de tare. Nu strică însă să te informezi dacă aceste sloturi noi sunt conectate la jackpoturi impresionante, pentru că în acest caz este indicat să le încerci din când în când în speranţa câştigării acestora.

Profită de bonusuri pentru a nu pierde din propriul buget

Aşa cum ştii, există oportunitatea să câştigi bani cu ajutorul unor bonusuri diferite precum cel de rotiri gratuite, cel cashback, cel de bani extra, s.a.m.d. Este clar că vorbim despre bonusuri prin intermediul cărora siteul îşi surprinde jucătorii şi pe care în acest fel îi fidelizează ofertei lor. Poţi dobândi în acest fel:

• Cunoscutul bonus de bun venit care se acordă la intrarea în sistem, un bonus cu depunere unde suma pe care ai injectat-o în cont este mărita de site chiar de câteva ori
• Rundele gratuite se alătură şi ele sub formă de bonus jucătorilor, însă au un număr limitat care depăşeşte adesea valoarea de câteva sute şi se pot utiliza numai la jocurile selectate de platformă
• Bonusuri aniversare, cele care ţi se oferă cu ocazia zilei tale de naştere sau la aniversarea a N ani de la înfiinţarea site-ului. Sumele primite în acest caz nu „rup gura târgului” dar te ajută să cunoşti mai rapid oferta cazinoului
• Accesul la oferte VIP pe care platformele le oferă clienţilor săi, scheme în cadrul cărora poţi acumula puncte de fidelitate care se pot transforma cu uşurinţă în bani reali pe care îi poţi retrage imediat sau pe care îi poţi folosi în continuare la joc

Evită păcănelele cu poveste

Nu te gândi aici la tema pe care un slot o poate oferi, pentru că da, povestea îşi face loc pe rolele unui joc. Când te gândeşti la păcănele de poveste este vorba numai despre acele jocuri pe care trebuie să le eviţi. Poţi face acest lucru numai prin informare, deci nu ezita să treci la treabă cât mai curând. Există acum o mulţime de site-uri unde jucători de păcănele schimba cel mai adesea impresii şi dau chiar şi sfaturi pertinente în legătură cu oportunitatea de a juca un slot sau nu.

Aici este cu adevărat marea informaţie pe care o aştepţi, jocul sau jocurile de poveste care trebuie evitate cu orice preţ. Ele sunt acele sloturi cu mize de start mari care toacă frecvent banii jucătorilor fără să exceleze într-un fel la câştiguri, dar care atrag prin prisma unor câştiguri impresionante pe care le promit. Cel mai adesea sunt constituite din jackpoturi care depăşesc sume astronomice şi care te fac la prima vedere să le accesezi, jackpoturi care însă sunt extrem de greu de prins. Revino cu decizia, încearcă-le pentru a te convinge şi evită-le cât mai repede cu putinţă!

Experienţa este cea care îşi spune în ultimă instanţă cuvântul dar, nu strică nici să te informezi din când în când. Ca să fii maestru la păcănele trebuie să le îmbini într-un mod armonios pe cele două şi să extragi din ele numai ceea ce este benefic pentru experienţa ta de jucător. Fii prudent, informează-te întotdeauna înainte de a juca şi adăugă încă o experienţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.